匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 反斗星

空軍參戰

頭像被屏蔽
原帖由 二叔公 於 2009-3-14 02:44 PM 發表
請在915附近加條線
話明亂黎~免責

看不懂
原帖由 二叔公 於 2009-3-14 01:50 PM 發表

早晨呀星哥~我張圖復雜好多~不過臨時交不出功課向各方好友求救~(實情是我做圖經常手震越急越做不出!極之冇用~)昨夜樓下又緊催我去食飯~今明兩日我再好好做張圖請星哥指教~
5仔在下手持5000股咋~不賣了 ...

二叔,股票市塲永遠跟紅頂白,一沉百踩.對於hsbc,在下有兩點意見:1.是否世上從此不需要銀行?2.hsbc會否摺埋?如答案是否定的,只剩下的是價位問題,衰退,蕭條總會過去,用閑錢入市,佔總入股市資金比例又不高.驚什麼?
原帖由 反斗星 於 2009-3-14 04:59 PM 發表

你喜用小時圖?我喜看日線圖各有長短,從圖內來看,缺少了一些數据線整合,過于馬虎,牡丹雖好,亦要綠葉配托 叫你那群師兄弟,給些指導,吹住咁多先,閃

剛剛返家~今日出門俾人打荷包~冇錢埋單差d要留低洗碗
哈~星哥~你點知我仲有日線圖咖
原帖由 華人 於 2009-3-14 09:07 PM 發表

二叔,股票市塲永遠跟紅頂白,一沉百踩.對於hsbc,在下有兩點意見:1.是否世上從此不需要銀行?2.hsbc會否摺埋?如答案是否定的,只剩下的是價位問題,衰退,蕭條總會過去,用閑錢入市,佔總入股市資金比例又不高. ...

昏君~我都話過咯~跌到0我都唔賣~呢只股就留住當紀念我daddy~因為我daddy好中意呢只股
原帖由 華人 於 2009-3-14 09:07 PM 發表

二叔,股票市塲永遠跟紅頂白,一沉百踩.對於hsbc,在下有兩點意見:1.是否世上從此不需要銀行?2.hsbc會否摺埋?如答案是否定的,只剩下的是價位問題,衰退,蕭條總會過去,用閑錢入市,佔總入股市資金比例又不高. ...

二喪~大大佬好叻安慰我~距話叫我當出去嫖時俾人順手牽羊冇佐 原來你地去嫖帶甘多錢咖~頂呀!!!
原帖由 二叔公 於 2009-3-14 10:57 PM 發表

剛剛返家~今日出門俾人打荷包~冇錢埋單差d要留低洗碗
哈~星哥~你點知我仲有日線圖咖

俾人打荷包!咁論盡架. 補領證件,信用卡麻煩到死.記住報警同打電話去停左張卡.
原帖由 二叔公 於 2009-3-14 11:01 PM 發表

昏君~我都話過咯~跌到0我都唔賣~呢只股就留住當紀念我daddy~因為我daddy好中意呢只股

哦!原來有特殊意義.
原帖由 二叔公 於 2009-3-14 11:22 PM 發表

二喪~大大佬好叻安慰我~距話叫我當出去嫖時俾人順手牽羊冇佐 原來你地去嫖帶甘多錢咖~頂呀!!!

我唔知啊!我唔去嫖,只會去媾.
星哥冇心情?