匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

是多是空?4+1=2mm?

原帖由 二叔公 於 2009-4-28 02:35 AM 發表

oic

一人一万都係約700億  相对万五信億真係好少
原帖由 二叔公 於 2009-4-28 02:34 AM 發表

系咯

發生乜事
.........美指玩嘢喎, 升到85.8啦
[quote]原帖由 魯賓 於 2009-4-28 02:35 AM 發表

其实有好多低收入人仕好需耍
原帖由 BC1410 於 2009-4-28 02:37 AM 發表

發生乜事
.........美指玩嘢喎, 升到85.8啦

新聞官大人~不如你話我知發生咩事仲好哪~我依家暈到一陣陣
原帖由 二叔公 於 2009-4-28 02:37 AM 發表

唉~我冇收入添~問題就算派一皮都冇乜用哪~自力更生罷

好过放係政府度買美元債  日日咁流失  收取比定期更低的回報  之後又要出成千万比任一招
原帖由 魯賓 於 2009-4-28 02:41 AM 發表

好过放係政府度買美元債  日日咁流失  收取比定期更低的回報  之後又要出成千万比任一招

...........................................
原帖由 二叔公 於 2009-4-28 02:39 AM 發表

新聞官大人~不如你話我知發生咩事仲好哪~我依家暈到一陣陣

我睇係彊持不下.........拖延時間(拉布), 不過我 07.9 扎番一張等明日18食嘅.....唔好咁冇心機啦!
牛郎原來16號新聞有講
華婦俄羅斯火車上離奇死亡
【10:32】2009年04月16日
【on.cc專訊】 一名24歲中國籍女子,昨日早上從俄羅斯布拉戈維申斯克,乘坐火車前往莫斯科途中,疑因急性心臟疾病或其他病因導致意外死亡。死者遺體在火車經停基洛夫州朱耶夫卡車站時被緊急搬離,車廂進行消毒。與其同行的53名中國籍公民被送院隔離觀察。

基洛夫州衞生局副局長奧索金娜表示,53人為中國勞動移民,被送往一家傳染病醫院。由於院方尚未查明女子死亡原因,所以對其他公民採取隔離措施,並進行血液化驗,預計明天獲初步化驗結果。據悉,留院觀察的53人中,有3人體溫稍高及出現急性呼吸道病毒感染癥狀。
原帖由 BC1410 於 2009-4-28 02:47 AM 發表

我睇係彊持不下.........拖延時間(拉布), 不過我 07.9 扎番一張等明日18食嘅.....唔好咁冇心機啦!

上到15我想等33哦~BC
原帖由 二叔公 於 2009-4-28 02:48 AM 發表
牛郎原來16號新聞有講
華婦俄羅斯火車上離奇死亡
【10:32】2009年04月16日
【on.cc專訊】 一名24歲中國籍女子,昨日早上從俄羅斯布拉戈維申斯克,乘坐火車前往莫斯科途中,疑因急性心臟疾病或其他病因 ...

呵...呢次仲唔死