匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 華人 於 2010-1-8 09:44 PM 發表

未必....人仔還未自由兌換.....兩個不同層次....等可以自由兌換才知是龍是蟲.......看事物不要一廂情願.

我袛知近3...5年人仔升到, 特別係今年呀, 廢紙未來2 - 3 年一定唔睇, 連佢自己都唔敢睇, 果度好麻
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 09:55 PM 發表

我袛知近3...5年人仔升到, 特別係今年呀, 廢紙未來2 - 3 年一定唔睇, 連佢自己都唔敢睇, 果度好麻

呵.......將來的事誰可知道???今日不知明天事,何況是兩三年後......
原帖由 華人 於 2010-1-8 09:57 PM 發表

呵.......將來的事誰可知道???今日不知明天事,何況是兩三年後......

Let's see 啦
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 10:00 PM 發表

Let's see 啦

呵.......彼此競爭o者.......想代替美元漫漫長路,言之尚早.....現實是美國還是一個獨大,誰與爭鋒???現在看來全不夠班.
hihi
原帖由 魯賓 於 2010-1-8 10:07 PM 發表
hihi

.gif" smilieid="158" border="0" alt="" /> 牛郎好
原帖由 華人 於 2010-1-8 10:05 PM 發表

呵.......彼此競爭o者.......想代替美元漫漫長路,言之尚早.....現實是美國還是一個獨大,誰與爭鋒???現在看來全不夠班.

我睇佢空心老闆似d啦.........不過唔好勞氣就得啦
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 10:11 PM 發表

我睇佢空心老闆似d啦.........不過唔好勞氣就得啦

又睇下點......
原帖由 華人 於 2010-1-8 10:23 PM 發表

又睇下點......

都係 Let's see 啦
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 10:25 PM 發表

都係 Let's see 啦

又睇下點?所謂帝國主義根本就是多舊魚....一個帝國倒下,另一個興起,只是人類歷史的必然結果.....夠班就得啦........