匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

大家發咗牛年財未?

原帖由 linzhish2008 於 2009-2-11 08:21 PM 發表

二弟,送你一首歌,你去找一下听听,愿它常给你带来好心情

Artist:Pluto

Song:Forever Young
can you imagine when this race is won
turn our golden faces into the sun
fore ...

forever young!!!
原帖由 二叔公 於 2009-2-11 08:34 PM 發表

forever young!!!

原帖由 hoho 於 2009-2-11 08:21 PM 發表

百     度一下,想听啥有啥

我一般会系上述网站度搜到自己想要嘅歌,下载响电脑度。
跟住照司令所讲,复制到MP3度即可,很简单的。
原帖由 hoho 於 2009-2-11 08:48 PM 發表

我一般会系上述网站度搜到自己想要嘅歌,下载响电脑度。
跟住照司令所讲,复制到MP3度即可,很简单的。

靚女~是因為我是白癡的問題嘛?我下佐首歌就擺到C盤度~跟住我穩唔到咖?咩事呢?
原帖由 二叔公 於 2009-2-11 09:35 PM 發表

靚女~是因為我是白癡的問題嘛?我下佐首歌就擺到C盤度~跟住我穩唔到咖?咩事呢?

咁你將下載的位置set係桌面米唔駛搵囉!
原帖由 cccho 於 2009-2-11 10:09 PM 發表

正在采用建議
原帖由 cccho 於 2009-2-11 10:09 PM 發表

二叔!蠢同懶係唔同架!你係懶唔肯學咋!

請推薦好歌~我好頭痛呀做呢d~我情願距叫我幫距賺錢好過~兄弟請合作~多謝先
原帖由 cccho 於 2009-2-11 10:12 PM 發表
二叔!蠢同懶係唔同架!你係懶唔肯學咋!

頂吖!你又聽邊個講我懶哪~我系蠢吖嘛~我好勤力咖