匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: cccho

破位追沽....唔易架!

原帖由 二叔公 於 2009-5-5 12:08 AM 發表

傻哪~人地打開門做生意有冇甘小氣先~又咪照貼幾k填返條數算數

哈....其實我一直唔填係有原因,
我唔係咁想玩,
因為我老細會攪攪震,
佢今日想用佢個名開,
但用我銀行,
但問過,如果見到有我個名都會扣返條數,
跟住老細話開過第二間,
但我不停揾籍口,
例如20%又會CUT,過夜要100%按金.......
跟住佢先放棄,佢話用佢A/C幫我買喎,
我話好,起碼唔洗用自己錢呀嗎,
我D錢留返嚟同我細佬買的士,
但我老細唔知,比佢知一早輸清光LU
原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 12:13 AM 發表

哈....其實我一直唔填係有原因,
我唔係咁想玩,
因為我老細會攪攪震,
佢今日想用佢個名開,
但用我銀行,
但問過,如果見到有我個名都會扣返條數,
跟住老細話開過第二間,
但我不停揾籍口,
例如20%又 ...

五姑娘~我講d野可能唔好聽~但你最好記住~你如果想儲私己就要出力刮條死佬~因為依家刮到時你不刮到時想刮是刮不到了~因為冇任何一個男人會一世對你甘好~see?因為有高潮同低谷都要走過~如果你覺得炒金有錢途咖話就自己玩~我希望你明白我意思~我地呢個竇都是資深男人~不信你可以逐個咨詢
原帖由 二叔公 於 2009-5-5 12:21 AM 發表

五姑娘~我講d野可能唔好聽~但你最好記住~你如果想儲私己就要出力刮條死佬~因為依家刮到時你不刮到時想刮是刮不到了~因為冇任何一個男人會一世對你甘好~see?因為有高潮同低谷都要走過~如果你覺得炒金有錢途咖話 ...

我知道呀
抄金風險實在太高,
我都係買D股票咁囉,
因為嗰D可以唔比佢知
因為佢有時夜晚會上嚟我屋企睇金,
害我無得郁手就死火
你有好股票不防交流下,
我多數都係買工商同平保
原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 12:26 AM 發表

我知道呀
抄金風險實在太高,
我都係買D股票咁囉,
因為嗰D可以唔比佢知.gif" smilieid="123" border="0" alt="" />
因為佢有時夜晚會上嚟我屋企睇金,
害我無得郁手就死火
你有好股票不防交流下,
我多數都係買工 ...

你如果跟開應該知道股市二叔好泥咖~不過好在有二喪同亞joe~我自己想掃貨前多數問問下距地意見~當然距地掃都要通知我地~嘿嘿!!!唔怕死你咪跟咯
哈....其實每個男人係咪都知每個女人會儲私己錢呢?
而男人就永遠會用自己所有嘅錢去博?
我成日話佢好命做到專業人仕,
如果唔係,濟濟都輸清袋,
我成日貼唔到佢幾多次,
次次有借無還,
所以我都唔可以話比佢知我有幾多錢,
呢種無奈,係由我阿媽傳受比我,
話樣悲哀事比你聽,
我唔鐘意人賭性咁重,
因為我老豆,臨死都仲要去馬會賭,
死時銀行得十蚊,
唉.....嗰時我都係得13 AGE,
四個室豆窿,我老母都好辛苦,
真係母親節快樂
原帖由 二叔公 於 2009-5-5 12:29 AM 發表

你如果跟開應該知道股市二叔好泥咖~不過好在有二喪同亞joe~我自己想掃貨前多數問問下距地意見~當然距地掃都要通知我地~嘿嘿!!!唔怕死你咪跟咯

我無所謂架,你有好嘢記住話我知喎
不過就唔抄二三線股囉,
抄下股都幾自在,
又唔係玩孖展,無咁大壓力

回復 #262 二叔公 的帖子

原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 12:33 AM 發表
哈....其實每個男人係咪都知每個女人會儲私己錢呢?
而男人就永遠會用自己所有嘅錢去博?
我成日話佢好命做到專業人仕,
如果唔係,濟濟都輸清袋,
我成日貼唔到佢幾多次,
次次有借無還,
所以我都唔可以 ...

我覺得呢個問題應該去問果幾個資深男人~在下還不夠資深
不過講返又講~你應該清楚:個男人有幾個錢過你手呀?頂你呀!!!私己?
原帖由 金☆晨 於 2009-5-5 12:37 AM 發表

哈!二叔面皮好厚咖~咩都敢問咖
原帖由 ng5ek 於 2009-5-5 12:35 AM 發表

我無所謂架,你有好嘢記住話我知喎
不過就唔抄二三線股囉,
抄下股都幾自在,
又唔係玩孖展,無咁大壓力

嗯!
得閑請教多d果兩個死佬都得咖