匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

回調 ? 反彈 ?

原帖由 華人 於 2010-1-8 10:37 PM 發表

又睇下點?所謂帝國主義根本就是多舊魚....一個帝國倒下,另一個興起,只是人類歷史的必然結果.....夠班就得啦........

冇錯呀
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 10:45 PM 發表

冇錯呀

係咯.....夠班咪號令天下咯.......gif" smilieid="158" border="0" alt="" />
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 08:32 PM 發表

升極咪1140咁大把...........插值博率高好多喎

睇嚟今晚再上 37-38 真係唔怕沽
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 10:53 PM 發表

睇嚟今晚再上 37-38 真係唔怕沽

星期五做單.......十次有八次我都死.....我唔郁也是一個動作.......
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 08:32 PM 發表

升極咪1140咁大把...........插值博率高好多喎

40差D都唔到啊...
原帖由 Touch 於 2010-1-8 10:56 PM 發表

40差D都唔到啊...

咪係.........差幾毫.............所以上番38都郁佢啦.........會長
原帖由 華人 於 2010-1-8 10:55 PM 發表

星期五做單.......十次有八次我都死.....我唔郁也是一個動作.......

咁.........你咪等下星期先囉
原帖由 BC1410 於 2010-1-8 11:02 PM 發表

咁.........你咪等下星期先囉

當然..
駭人的開市2分鐘 14 , 15 元.........等同跳升, 非農效應果然厲害, 本週相信動盪將會不少............以下過往數星期數據供壇友參考 :

以下數據僅供壇友參考 :
上一週由最高 1140 至最低 1093,  週幅 = 約 47元,以開市價計 升幅 +3.68%
上二週由最高 1114 至 最低 1085, 週幅 =約 29元, 以開市價計 升幅  -0.98%
上三週由最高 1120 至 最低 1074, 週幅 =約 46元, 以開市價計 升幅  -0.91%
上四週由最高 1142 至 最低 1095, 週幅 =約 47元, 以開市價計 升幅  -0.05%
上五週由最高 1169 至 最低 1109, 週幅 =約 60元, 以開市價計 升幅  -3.69%
上六週由最高 1226 至 最低 1146, 週幅 =約 80元, 以開市價計 升幅  -0.77%

原帖由 BC1410 於 2010-1-11 05:13 PM 發表
駭人的開市2分鐘 14 , 15 元.........等同跳升, 非農效應果然厲害, 本週相信動盪將會不少............以下過往數星期數據供壇友參考 :

以下數據僅供壇友參考 :
上一週由最高 1140 至最低 1093,  週幅 = 約  ...

awaiting to short @1165...thanks!