匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想嫁有錢人...哈...

原帖由 苦海無涯 於 2008-5-24 01:37 AM 發表

你上次好似提過去日本...
好似有見到你問人關於四國,是嗎?
對於四國,聽聞只有烏冬最出名..

在下未去過四國,有朋友去過,話那裏較為純樸.詳情就不知了.
原帖由 CDO 於 2008-5-24 01:35 AM 發表

路過見到標題嫁個有錢人,敢問無涯同志老公算唔算魯賓同志講d有錢人呢?

CDO好~~
我完全可以否定你的假設!
只是我有個小小的天台可以滿足一下我的小興趣...
又如我的寶貝都懂得跟老師說....
可以出國去旅行,只是好點彩數咋!
只是因利成便!
原帖由 華人 於 2008-5-24 01:41 AM 發表

在下未去過四國,有朋友去過,話那裏較為純樸.詳情就不知了.

我剛去過福岡,長崎,熊本,阿蘇火山...先說明
又是機緣來的!
也不錯...有機會出外走走就好!
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-24 01:45 AM 發表

我剛去過福岡,長崎,熊本,阿蘇火山...先說明
又是機緣來的!
也不錯...有機會出外走走就好!

能出外走走,幾時都好.
天涯,牛郎.晚安.
原帖由 笑傲江湖 於 2008-5-24 12:18 AM 發表
我这里有个女的很厉害哦..每次做短都有10美圆的利....而且基本都是赚......一个月纯收入3万 做港金

10美元利 約80港元。
一手100兩x80港元 = 8000港元
每星期做一次,一個月約做四次
8000港元x4次入市 = 32000港元,約29000人民幣

高手 每星期只等一次最好機會才出手,勁!

係呢到有好多好多人有能力捕捉到10美元的波幅,笑兄同志是當中一人,只是能掌握能力也要識分析每次勝算機率,已很難,最難是每天捕捉行情的時間要忍手不作任何無把握的買賣更難。

買賣目的是賺錢,但事實上絕大多人是為買賣而買賣,沒耐性等候10美元的大魚出現!
原帖由 華人 於 2008-5-24 01:47 AM 發表

能出外走走,幾時都好.

再來已plan了,可能就是四國........
上次入住大分一間渡假屋,有私人溫泉...
只是地位偏僻...還有些不可思議的事情
原帖由 華人 於 2008-5-24 01:49 AM 發表
天涯,牛郎.晚安.

原帖由 CDO 於 2008-5-24 01:51 發表

10美元利 約80港元。
一手100兩x80港元 = 8000港元
每星期做一次,一個月約做四次
8000港元x4次入市 = 32000港元,約29000人民幣

高手 每星期只等一次最好機會才出手,勁!

係呢到有好多好多 ...

我都好想有......
原帖由 Amigo 於 2008-5-24 01:54 AM 發表

我都好想有......

a兄....唔好唔理我啦!
下星期點睇呢?