匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

想嫁有錢人...哈...

原帖由 苦海無涯 於 2008-5-24 01:41 AM 發表

CDO好~~
我完全可以否定你的假設!
只是我有個小小的天台可以滿足一下我的小興趣...
又如我的寶貝都懂得跟老師說....
可以出國去旅行,只是好點彩數咋!
只是因利成便!

我都唔係假設,我路過問下o者!

係美國要賺100萬美元一年先至係中產...  係香港做個副局長都係得港幣200萬一年,唔怪得茶餐廳d人叫果班副局長做杏加...
原帖由 Amigo 於 2008-5-24 01:54 AM 發表

我都好想有......

3萬一個月,一年36萬港元,重衰過班杏.產
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-24 01:57 發表

a兄....唔好唔理我啦!
下星期點睇呢?

我覺得......會升
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-24 01:57 AM 發表

a兄....唔好唔理我啦!
下星期點睇呢?

假期前獲利平倉,都跌唔得幾多,你估下星期開大定細呢?

p.s. 油價沒有落過130樓下,渣飛機有沒錢入油!
原帖由 CDO 於 2008-5-24 01:58 發表

係美國要賺100萬美元一年先至係中產...  係香港做個副局長都係得港幣200萬一年,唔怪得茶餐廳d人叫果班副局長做杏加...

香港已有好多過百萬年薪的人了...........................幾時會輪到我
原帖由 CDO 於 2008-5-24 02:00 發表

3萬一個月,一年36萬港元,重衰過班杏.產

.................
原帖由 CDO 於 2008-5-24 01:58 AM 發表

能活著已是幸運....
可活在自由的地方更是幸福...
能活得無憂,至為最高境界...
如能再可放下這個無涯的苦,我感覺我已屬無憾
但要記著,我追求的不高...
不能跟你們比較
原帖由 Amigo 於 2008-5-24 02:00 AM 發表

我覺得......會升

其實我都係咁諗....謝謝回應
我要好好想想了!!
原帖由 Amigo 於 2008-5-24 02:04 AM 發表

香港已有好多過百萬年薪的人了...........................幾時會輪到我

100美金一年...唔係講笑,65萬一個月,一個月工時200小時計,時薪3000幾銀,即係每個鍾做一手要賺足4美金,輸4蚊快好多!
原帖由 CDO 於 2008-5-24 02:03 AM 發表

假期前獲利平倉,都跌唔得幾多,你估下星期開大定細呢?

p.s. 油價沒有落過130樓下,渣飛機有沒錢入油!

做好心理準備....
點都好過到時心慌慌...
我要去發個好夢,仲要請閣下搵晚早少少
可以多講兩句啦~~
good night~~