匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

近這兩星期都是一早至傍晚前升 10 - 20元 ( 婁創新高時段 ),晚間至深夜再升少許 ( 這祗是 平均模式)....敬希留意
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 12:23 PM 發表

Still hvMs1

你做乜咁驚???
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 01:20 PM 發表
近這兩星期都是一早至傍晚前升 10 - 20元 ( 婁創新高時段 ),晚間至深夜再升少許 ( 這祗是 平均模式)....敬希留意

今日好似到亚洲盘新高哦...系眯反转信号呢?
原帖由 華人 於 2009-12-2 12:18 AM 發表

縮左水啦.......01年買紙金最少5両有交易.....近兩年一両都得......

英雄01年的纸金抓到家阵 ...好和味哦...
原帖由 Touch 於 2009-12-2 02:11 PM 發表

英雄01年的纸金抓到家阵 ...好和味哦...

會長.....係就好咯.........可惜唔係呢.
原帖由 華人 於 2009-12-2 02:04 PM 發表

你做乜咁驚???

165 - 215  = 50 有多啦.........咁到唔使驚
原帖由 Touch 於 2009-12-2 02:08 PM 發表

今日好似到亚洲盘新高哦...系眯反转信号呢?

報告會長......冇呀.......這兩星期絕大多數在亞洲盤早上時段創新高架.........所以冇反轉呀
順帶一提........今晚好大機會見 122x
原帖由 華人 於 2009-12-2 02:13 PM 發表

會長.....係就好咯.........可惜唔係呢.

英雄.........Is time to take profit scheme, be consider right
本週餘下時間升幅應會由止賺盤推動啦
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 02:37 PM 發表

報告會長......冇呀.......這兩星期絕大多數在亞洲盤早上時段創新高架.........所以冇反轉呀
順帶一提........今晚好大機會見 122x

13:30 到現在連1207都返唔到..........仲唔係見122x起碼
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 02:30 PM 發表

165 - 215  = 50 有多啦.........咁到唔使驚

你165沽咩?