匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: FIREGOLD88

HELP ME

成日都叫救命o架  又唔止損  個倉又唔加大  叫人如何人幫到你呀
原帖由 垂死掙扎 於 2007-7-19 09:21 PM 發表
Me much worse.  gold: 647,648,661,665; silver: 12.5,12.6,12.7,12.8,12.9

你的銀溝貨太密了,只差0.1元加沽1單並不健康(長期收息除外).
看看周線圖對你可有幫助,如收市價收高於675,我會等684加沽。
I believe it's quite difficult to break the barrier at 676 this week.
經一事,長一智!呢種日子實在太難過,過來人,唉
原帖由 朱sir 於 2007-7-19 11:47 PM 發表
I believe it's quite difficult to break the barrier at 676 this week.

Roger and thanks.
原帖由 BY 於 2007-7-19 11:31 PM 發表

Next time about my suggestion Mr. Tang, it works to some extent (right proportion).

謝建議!趨勢才是最重要的.上周沽了貨離港,回來金已是面目全非,所以變了50步笑100步.
原帖由 Tang 於 2007-7-19 11:43 PM 發表

你的銀溝貨太密了,只差0.1元加沽1單並不健康(長期收息除外).
看看周線圖對你可有幫助,如收市價收高於675,我會等684加沽。

剛失了周線圖補發.

"圖須要修改才行"
頭像被屏蔽
原帖由 jianhuiliu2007 於 2007-7-20 12:23 AM 發表

吾声吾声沽左咁多單

好事不出門•
還有我發的圖或帶有網址被刪了
原帖由 Tang 於 2007-7-20 12:27 AM 發表

好事不出門•
還有我發的圖或帶有網址被刪了

發左d咩好嘢比人delete?