匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BY

陳良宇被開除黨籍公職送檢

by 發表於 2007-7-27 11:46 PM  
雷 發表於 2007-7-27 11:47 PM

我回你都是用了1分鐘,圖就要畫,無計!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-27 11:59 PM 發表
by 發表於 2007-7-27 11:46 PM  
雷 發表於 2007-7-27 11:47 PM

我回你都是用了1分鐘,圖就要畫,無計!!!

Never mind, don't know who's right who's wrong, till the last minute, 3:30 am tonight.
原帖由 雷文 於 2007-7-27 11:53 PM 發表

雷兄果然厲害,穿頭破腳,我的渣單.....
在下在牛兄貼內 #789 說過

QUOTE:
原帖由 HW 於 2007-7-27 08:08 PM 發表  #789

HW : Mmm..............believe BY said, it won't have big affect tonite, hehe. Good luck to you!

都係既,數據好美元有獲利,金反彈DD,數據不好美元跌,金都反彈DD。

大戶邊有咁著數呀,658及660這兩個支持,人人都畫到,點會給大家上車!!!

昨晚NYMEX收DAYLOW,即660左右,尾市全沽離場,今天又是這個時候出手,要小心尾盤殺得很深,不然沒有力!!!
原帖由 Tang 於 2007-7-28 12:07 AM 發表

雷兄果然厲害,穿頭破腳,我的渣單.....

但在下睇完數據都無人理我,我又冇倉沽貨....... 無我份!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-28 12:08 AM 發表
在下在牛兄貼內 #789 說過

QUOTE:
原帖由 HW 於 2007-7-27 08:08 PM 發表  #789

HW : Mmm..............believe BY said, it won't have big affect tonite, hehe. Good luck to you!

都係既,數 ...

"小心尾盤殺得很深"  - 好呀!司令說 殺得深才有平貨執!無有怕!
原帖由 BY 於 2007-7-28 12:11 AM 發表

"小心尾盤殺得很深"  - 好呀!司令說 殺得深才有平貨執!無有怕!

司令用亞爺果萬三億美金買,梗係無所謂啦,你我只是平民資本家,輸多舖,下次會賺少D架,資本始終有限!!!
原帖由 雷文 於 2007-7-28 12:15 AM 發表

司令用亞爺果萬三億美金買,梗係無所謂啦,你我只是平民資本家,輸多舖,下次會賺少D架,資本始終有限!!!

不用怕,在下只小揸一手。

DOW now down 115.26.
原帖由 雷文 於 2007-7-28 12:09 AM 發表

但在下睇完數據都無人理我,我又冇倉沽貨....... 無我份!!!

雷兄點解未倉呀?取消了?
你看會下試多少?
其實它升跌我都沒大所謂,因我低位還有沽單....不過渣單多少許。
原帖由 Tang 於 2007-7-28 12:20 AM 發表

雷兄點解未倉呀?取消了?
你看會下試多少?
其實它升跌我都沒大所謂,因我低位還有沽單....不過渣單多少許。

前段時間抽了資金守期指,跟他力拼!!! 可惜推沙填海!!!

近日沒去轉數,下次開網上玩可能會方便一點!!! 跌下來買唔到,升上來買都一樣!!!