匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

返回列表 發新帖
樓主: linzhish

頭像被屏蔽
原帖由 linzhish 於 2007-9-8 11:45 PM 發表

交学费了

大佬,尼个学费好贵呀

天呀,几时开始空呀,比条路我老行下都好,悟系挂话维港海堤又多条咸鱼架了
原帖由 linzhish 於 2007-9-8 23:45 發表

交学费了

開學就要交學費,我以前都比了,都好多.......救得1蚊就1蚊..老兄慢慢來............
頭像被屏蔽
原帖由 cclia 於 2007-9-9 11:51 發表

學費好貴啊, !!!

如果可以多交流就可以減少損失了,有興趣嗎? 我公司有個經理很有經驗

多謝晒,你當我 lu lu....當初就信lu lu ,令我損失......唉!現在自已操盤(死得心甘命抵),可況現在都有早餐食......
[quote]原帖由 cclia 於 2007-9-9 11:51 AM 發表

學費好貴啊, !!!

如果可以多交流就可以減少損失了,有興趣嗎? 我公司有個經理很有經驗 (馬甲拉客)

Hey, you expose yourself, !
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-9 01:03 PM 發表

多謝晒,你當我 lu lu....當初就信lu lu ,令我損失......唉!現在自已操盤(死得心甘命抵),可況現在都有早餐食......

这叫做多一事長一智!
原帖由 BY 於 2007-9-9 15:55 發表

这叫做多一事長一智!   

曾被馬甲所害,差點萬劫不覆情況,現發奮途強...........
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-9 01:03 PM 發表

悟该晒,差D拉野添,
不过我系自己做,我信悟过巨地,因为有个朋友个仔都系做紧尼个野