匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: COCY

发颠了

原帖由 Touch 於 2007-9-28 04:26 PM 發表

已小沽!

me2 ...........

739.3 ....741止蝕
隻牛要發顛...橫盤幾日...不上740不甘心.. 巳織底線 721..727...730...今晚會點?...小心..不會像星期一日光日白破Day High...會回落(個人想法)
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 04:34 PM 發表
隻牛要發顛...橫盤幾日...不上740不甘心.. 巳織底線 721..727...730...今晚會點?...小心..不會像星期一日光日白破Day High...會回落(個人想法)

有同感.....最怕中止蝕 ...........
我個人覺得......未必是事實......星期五小心做單............
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 04:39 PM 發表
我個人覺得......未必是事實......星期五小心做單............

馬兄有沒做單
最後的瘋狂
原帖由 abc951 於 2007-9-28 16:41 發表

馬兄有沒做單

現高位渣貨不值(現階段...800位另計).....只好沽貨....搏金仔今晚突穿 740以上 (目標在744~747)..回調搏 4蚊....(個人想法)
原帖由 楓龍 於 2007-9-28 16:43 發表
最後的瘋狂

希望啦.........現愈來愈難玩....
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 04:44 PM 發表

現高位渣貨不值(現階段...800位另計).....只好沽貨....搏金仔今晚突穿 740以上 (目標在744~747)..回調搏 4蚊....(個人想法)

個人覺得 744 都好高了(以而家黎講) ....近來d 金一直試高位唔知幾時先會停呢
原帖由 abc951 於 2007-9-28 16:52 發表

個人覺得 744 都好高了(以而家黎講) ....近來d 金一直試高位唔知幾時先會停呢

天堯得....我都想知........