匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 殊仁一哥

大鳄要杀仓

原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 04:37 PM 發表
昨晚夜深巳企硬 733 ~ 734..估不到日光日白破Day High

咩你悟觉得好怪咩?
原帖由 COCY 於 2007-9-28 17:07 發表

咩你悟觉得好怪咩?

金仔巳調整幾日,現待突破向上,昨晚我都講,巳織底線向上行....星期一日光日白破Day High即晚回吐...星期二試穿720 ..反彈..星期三 試穿 727...都不成功,                昨晚再試730位..都是一樣...你話多頭強勢還是空頭強?你覺得空頭巳絕跡?由低位現在都未到100蚊升幅,06年都有 90 至 100蚊升幅兩次..(我只是個人想法)
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 05:15 PM 發表

金仔巳調整幾日,現待突破向上,昨晚我都講,巳織底線向上行....星期一日光日白破Day High即晚回吐...星期二試穿720 ..反彈..星期三 試穿 727...都不成功,                昨晚再試730位..都是一樣 ...

你觉悟大鄂会甘念咩?大家见升时就落比你锑锑,

小心,星期五呀
原帖由 COCY 於 2007-9-28 18:19 發表

你觉悟大鄂会甘念咩?大家见升时就落比你锑锑,

小心,星期五呀

如我預知能力就話你聽.....不過我無.....只是跟勢去做.......要回頭我都無辦法......所以現等沽....

回復 #24 馬溜bb 的帖子

美指又新低....78.167
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 18:31 發表
美指又新低....78.167

今晚見77.999
原帖由 Amigo 於 2007-9-28 18:32 發表

今晚見77.999

希望啦.......可以動手....去沽.
原帖由 馬溜bb 於 2007-9-28 18:33 發表

希望啦.......可以動手....去沽.

小...........................................心
顶贴!