匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Tang

今天戰果

原帖由 馬溜bb 於 2007-10-22 07:42 PM 發表
跌了20蚊有多....大鱷又借勢沽....星期五持渣貨倉過夜..就慘..

請緊貼狼群吧, 哈哈~~ 勢頭已轉...
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-22 19:42 發表
跌了20蚊有多....大鱷又借勢沽....星期五持渣貨倉過夜..就慘..

唔知Amigo宜家点呢? 我跟咗系他后面751.5渣呀!
原帖由 Tang 於 2007-10-22 07:43 PM 發表

難得你肯開金口呢!

he he , ha ha ...............!
原帖由 小肥肥 於 2007-10-22 07:49 PM 發表

己行了23元,今晚唔會再跌好多啦!最壞打算28元波幅,我想今天就差不多了吧,!
我下班前說過高沽低渣,后來怕害了人,馬上補充只會高沽,不會低渣,除非金星現在出來說:buy gold at746.
原帖由 Tang 於 2007-10-22 07:56 PM 發表

己行了23元,今晚唔會再跌好多啦!最壞打算28元波幅,我想今天就差不多了吧,!
我下班前說過高沽低渣,后來怕害了人,馬上補充只會高沽,不會低渣,除非金星現在出來說:buy gold at746.

他已经郁手,就系你讲的位...

不过今晚多空都好危险,震死没商量...gl
現在747.4```要往哪頭跑啊```漲~~~還是.....
原帖由 小肥肥 於 2007-10-22 19:49 發表

我早已剪了
原帖由 KBG 於 2007-10-22 07:58 PM 發表

他已经郁手,就系你讲的位...

不过今晚多空都好危险,震死没商量...gl

金星點解唔自己出貼呀!已經反彈上750啦!
原帖由 Tang 於 2007-10-22 08:18 PM 發表

金星點解唔自己出貼呀!已經反彈上750啦!

因为金星系我师父...
原帖由 KBG 於 2007-10-22 08:21 PM 發表

因为金星系我师父...

咁叫佢收多個徒弟啦!