匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

地緣局勢那麼不穩定,沽金要先為自己定好身後事

原帖由 KBG 於 2007-10-23 11:09 PM 發表

你D累疗好未啊?...修行好苦架,食斋戒欲...

未... ..沖涼8
原帖由 金星 於 2007-10-23 10:22 PM 發表

仲有六個工作日..睇下到唔到..

今天高位778.3,差一塊七達標,夠了,漲得太急人家很難受,就當我看錯行情算吧!

先來過775,772,770,768,766讓人家逃脫,800也不需要本月馬上達標,要不然人生沒太多幻想,漸失去意義!

我招,什麼都是我做的,我認了,別為難其他人了 !
ps. NEVER SHORT AT ALL TIME HIGH!
原帖由 CDO 於 2007-10-26 04:33 PM 發表
ps. NEVER SHORT AT ALL TIME HIGH!

thumb's up!!!
原帖由 CDO 於 2007-10-26 16:31 發表

今天高位778.3,差一塊七達標,夠了,漲得太急人家很難受,就當我看錯行情算吧!

先來過775,772,770,768,766讓人家逃脫,800也不需要本月馬上達標,要不然人生沒太多幻想,漸失去意義!

...

原帖由 CDO 於 2007-10-26 04:31 PM 發表

...

語重深長的 CDO ! 果然夠厚度..........

回復 #22 CDO 的帖子

可是庄稼不听你的........
原帖由 笑傲江湖 於 2007-10-26 05:36 PM 發表
可是庄稼不听你的........

誰是莊家,等我跟他說!

莊家不聽唔緊要,華哥你要聽呀。

華仔你唔聽都唔緊要,金仔聽話就夠啦!
原帖由 CDO 於 2007-10-26 06:07 PM 發表

誰是莊家,等我跟他說!

莊家不聽唔緊要,華哥你要聽呀。

華仔你唔聽都唔緊要,金仔聽話就夠啦!

i said so many time before ..........

u r really a funny guy....... hey guy.........

回復 #28 CDO 的帖子