匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

丁亥年十月初十 丁已土破日

原帖由 CDO 於 2007-11-20 23:25 發表

QUOTE:
原帖由 fatcat 於 2007-11-16 12:34 AM 發表

u r really smart trader............
but it is really hard to know where is ...

謝謝!請問經過這次回調後,有沒有機會重見850+.........many thanks!!
原帖由 Amigo 於 2007-11-20 11:29 PM 發表

謝謝!請問經過這次回調後,有沒有機會重見850+.........many thanks!!

無人會答無機會呀? 問題幾時?

明年第一季金價見1000美元!
原帖由 CDO 於 2007-11-20 23:37 發表

明年第一季金價見1000美元!

Thanks!
原帖由 CDO 於 2007-11-20 11:37 PM 發表

我估明年第一季金價見1000美元!

今晚见796,明天站稳790.6上方,目标能看多少?
原帖由 zhengwu 於 2007-11-20 11:40 PM 發表

试发下老友前几天的图
原帖由 zhengwu 於 2007-11-20 11:40 PM 發表

圖一. 你張圖係wedge楔形,破位係睇845,但破到先講!

圖二. 如果11月16日可以帖出來你都變超級新星,署名果個係咪你本人?
原帖由 CDO 於 2007-11-20 11:52 PM 發表

圖一. 你張圖係wedge楔形,破位係睇845,但破到先講!

圖二. 如果11月16日可以帖出來你都變超級新星,署名果個係咪你本人?

11/16楔形圖。
原帖由 CDO 於 2007-11-20 11:52 PM 發表

图在16日已经发在别的论坛,本坛都有人知道

faddy只是我老乡,他最近要回老家,所以我来乱贴,希望不要给他知道
原帖由 迪克 於 2007-11-20 11:55 PM 發表

11/16楔形圖。

zhengwu 兄請指教。

看faddy的图,第一波突破不会到845,而返回79x建仓