匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

5月21日下午2:28分,你在想起誰?

原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:21 PM 發表

都係上嚟同你吹吓水開心D喎......今日如何呀......靚女

心情始終一般啦~~
當然四川天災讓我感受很深很痛
自己就心事重重啦...
咪就係d金囉,想佢跌又跌唔到,升上來就快過坐火箭...
工作仲超忙,好累 呀~~
原帖由 CDO 於 2008-5-21 08:57 PM 發表

比d好料你!

5月21日晚上10:30美國公佈上週燃油數據!

不論數據好壞,油價都向下調2-3美元,原因在上星期三油價在120起步,經過5個交易日已漲達10美元,投資者借消息平倉計數!

因此,金價很可能受壓 ...

應該係由 5 月 2 日 110 左右 升到現在都升咗20元有多........如果唔回就死得人多啦! ( 通漲 )
原帖由 lutulo 於 2008-5-21 09:25 PM 發表
買金子唷
不然沒飯開唷

最怕是買金子買到沒錢開飯就不好了!
原帖由 CDO 於 2008-5-21 08:47 PM 發表
5月22日零晨2:28分,你又會做什麼?

5月22日零晨3:00分,歐冠盃在莫斯科舉行決賽 : 曼聯對車路士

賽前有西班牙傳媒報道,曼聯主將C朗拿度原則上同意轉投皇家馬德里,報道並引述消息說,皇馬體育總監米積杜 ...

Your super fans' here...sorry for the late report because of volunteer's working delay...!
Man. will sure win early in the morning!!
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-21 09:27 PM 發表

心情始終一般啦~~
自己就心事重重啦...

唉... d商品炒得咁勁,超時工作都補唔番d物價升幅,因為自從1998年開始,香港公司大多已接近沒有OT補水給工薪族群! 你d高層體會唔到打工仔心態!
原帖由 Touch 於 2008-5-21 09:29 PM 發表

Your super fans' here...sorry for the late report because of volunteer's working delay...!
Man. will sure win early in the morning!!

英文老師好! 朗太勞屍!
原帖由 苦海無涯 於 2008-5-21 09:27 PM 發表

心情始終一般啦~~
自己就心事重重啦...

收到 ........ 完全明白 (因為我都很痛)
心事重重 依家嘢就要大家傾傾啦....可能心情會好D呀!
我睇可能你要忍多陣..........希望唔使等太久啦! 838 - 842 可能有機會回  
原帖由 BC1410 於 2008-5-21 09:27 PM 發表

應該係由 5 月 2 日 110 左右 升到現在都升咗20元有多........如果唔回就死得人多啦! ( 通漲 )

昨晚紐約期油轉期(6-7月),如果月初 (2日)買入的倉大多在昨晚已結算,而數據會吸引7月期油的投資者借消息計數,所以我估數據回落都係得2-3蚊後便要買貨。
原帖由 CDO 於 2008-5-21 09:33 PM 發表

唉... d商品炒得咁勁,超時工作都補唔番d物價升幅,因為自從1998年開始,香港公司大多已接近沒有OT補水給工薪族群! 你d高層體會唔到打工仔心態!

嘩....搵d咁既笑來開
我係最低微果個,無論在公在私呀~~
有名你叫...苦海,仲要超遠無涯,暈
原帖由 CDO 於 2008-5-21 09:34 PM 發表

英文老師好! 朗太勞屍!

糖糖的咪屎咪屎...!!!