匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

快快樂樂過除夕

原帖由 CDO 於 2008-12-30 09:17 PM 發表

下午歐盤插落65,之後反彈最高見73,一小時前又插穿65見63.8,你自己睇送吃飯啦!

今日忙到死~冇睇盤~怕要食齋咯~大佬妳條東星仲有魚骨嘛~癡餐咯
原帖由 CDO 於 2008-12-30 03:58 PM 發表
還有30多小時,2008年將過去,係時候想想,過去一年你幫助過多少人,或受過多少人幫助?

施比受更有福!

能力越強,責任越大!

祝大家快快樂樂過新年!

自助...也算是帮了人...连年欢乐! 高人步步高升...
原帖由 二叔公 於 2008-12-30 09:20 PM 發表

今日忙到死~冇睇盤~怕要食齋咯~大佬妳條東星仲有魚骨嘛~癡餐咯

忙就最好啦,最怕冇生意,祝你明年年頭忙到年尾,當然也要身體健康,財星高照!
原帖由 CDO 於 2008-12-30 09:30 PM 發表

忙就最好啦,最怕冇生意,祝你明年年頭忙到年尾,當然也要身體健康,財星高照!

YOUR TIME TO GET RICH IN 2009
原帖由 Touch 於 2008-12-30 09:22 PM 發表

會長好!

先拜過早年,祝你咩好呢? 祝您樣樣都好,早日做外父抱孫就HAPPY啦!
原帖由 CDO 於 2008-12-30 09:30 PM 發表

大家甘話~我都祝大佬妳幸福安康/財源廣進/揸邊只升邊只/萬事勝意
原帖由 linzhish2008 於 2008-12-30 09:32 PM 發表

YOUR TIME TO GET RICH IN 2009

司令大人好!

大富由天,小富由儉! 在下知足常樂,心中早已富有 ,最重要是老友大富大貴,得閒約我去TEA就心滿意足了!

祝司令生意興隆,萬事勝意!
原帖由 CDO 於 2008-12-30 09:38 PM 發表

司令大人好!

大富由天,小富由儉! 在下知足常樂,心中早已富有 ,最重要是老友大富大貴,得閒約我去TEA就心滿意足了!

祝司令生意興隆,萬事勝意!

共同富裕,和谐社会
原帖由 Touch 於 2008-12-30 09:22 PM 發表

會長做外父? 你好勁呀!
小兵祝大家 : 新年進步, 身心康泰

希望空軍將戰線推前十步, 廿步, 五十步, 什至超過一百步, 守穩85, 攻陷65, 萬里長空