匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

花4萬億元換回來的報告

原帖由 二叔公 於 2009-4-16 02:35 PM 發表

大佬你冇計真呀~只有2000股系35個價呀~其他均價在55呀~再唔升我就快捱到憂郁癥哪

33蚊只有兩秒鐘果2000萬股成到,你果35蚊已經係最底架啦,不過技術上你唔可以唔計33蚊果條數!

賣左果2000股GOOD水換碼囉,941都炒緊落後!
原帖由 CDO 於 2009-4-16 02:36 PM 發表

而家有6.1%,咪可以比多D憧憬中央加大力度再印多4萬億派街坊囉。繼家電下鄉後,下一步加推私家車下鄉,順便買埋通用汽車,係農村人一派一架,到時求埋美國就業人口,同時耗油量大度上升,油價再上200美元, ...

甘仲唸咩呀~掃貨哪~四萬億go go go
原帖由 CDO 於 2009-4-16 02:40 PM 發表

33蚊只有兩秒鐘果2000萬股成到,你果35蚊已經係最底架啦,不過技術上你唔可以唔計33蚊果條數!

賣左果2000股GOOD水換碼囉,941都炒緊落後!

條失魂魚仲持ing941呀~尋晚開心死距哪上73
廣交會開鑼 進口區門可羅雀 (X匯)廣交會迎客第一天 喜出望外(X公)兩份阿爺報講得不一樣
邊個是出口邊個是入口呢
原帖由 二叔公 於 2009-4-16 02:44 PM 發表

條失魂魚仲持ing941呀~尋晚開心死距哪上73

講真,而家唔係炒基本,而係炒落後,個股市有少少氣氛似07年初咁打鞭上!
原帖由 二叔公 於 2009-4-16 02:48 PM 發表
廣交會開鑼 進口區門可羅雀 (X匯)廣交會迎客第一天 喜出望外(X公)兩份阿爺報講得不一樣
邊個是出口邊個是入口呢

如果開放國內採購團,理論上人流,訂單數字及金額三方面都一定提升,分分鐘來個三雙,到時歌舞昇平,又再HIGH過!
原帖由 CDO 於 2009-4-16 02:51 PM 發表

講真,而家唔係炒基本,而係炒落後,個股市有少少氣氛似07年初咁打鞭上!

末日瘋市
原帖由 CDO 於 2009-4-16 02:54 PM 發表

如果開放國內採購團,理論上人流,訂單數字及金額三方面都一定提升,分分鐘來個三雙,到時歌舞昇平,又再HIGH過!

不講股哪~不如開金口講下金呢~今日可唔可以high呢
原帖由 二叔公 於 2009-4-16 03:00 PM 發表

末日瘋市

如看基本,如就業,工業產出,進出口增長,房地產價格,零售銷售等等.... 全部垃圾數字,跌幅收窄同見底是兩回事,由谷底回升更是天方夜譚!