匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

千圓爭霸戰!!!

原帖由 魯賓 於 2009-9-25 04:20 AM 發表

嘩 二叔快轉運哪   小病是福

嘩~好辛苦呀~我心理同生理都不平衡時清倉都冇甘辛苦~成身冷汗~蓋被又熱唔蓋又凍~連啪4粒止痛藥先止到
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 04:25 AM 發表

嘩~好辛苦呀~我心理同生理都不平衡時清倉都冇甘辛苦~成身冷汗~蓋被又熱唔蓋又凍~連啪4粒止痛藥先止到

明早快去see doctor啦  好番就會轉運
原帖由 魯賓 於 2009-9-25 04:27 AM 發表

明早快去see doctor啦  好番就會轉運

嗯嗯
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 04:32 AM 發表

嗯嗯

go to bed la...
原帖由 魯賓 於 2009-9-25 04:35 AM 發表

go to bed la...

飲多啖水要再訓~極口渴~嘩~據美國商品期貨交易委員會CFTC的最新數據,黃金的投機凈多頭頭寸達到255,183手的歷史新高。而且與上一期的數據相比,93.6%的新倉位都是買入黃金的多頭頭寸。在這些投機者中,基金經理無疑是推動金價的主力,基金經理幾乎已變成普遍看漲,那些趨勢跟蹤型和機構基金都站在多頭的一方。投機基金的持倉是CFTC持倉報告中非常重要的一部分,大概占了整個黃金期貨持倉量的三分之一強~COT報告顯示截至9月8日當周紐約期金的凈多頭占總持倉百分比高達59.95%,這個數據到9月15日當周升至60.84%。在過去歷史走勢中,每當這個百分比超出55%,金價便會出現回落調整
甘都跌不多!個市真系越睇越糊塗咯~990都穿唔到奢談970根本就系夢話
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 04:42 AM 發表

飲多啖水要再訓~極口渴~嘩~據美國商品期貨交易委員會CFTC的最新數據,黃金的投機凈多頭頭寸達到255,183手的歷史新高。而且與上一期的數據相比,93.6%的新倉位都是買入黃金的多頭頭寸。在這些投機者中,基金經 ...

時機難測  做住觀眾先
原帖由 魯賓 於 2009-9-25 04:47 AM 發表

時機難測  做住觀眾先

我決定等自己生蟲好哪~真系唔明個市搞乜哪~訓哪~長眠去也
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 04:50 AM 發表

我決定等自己生蟲好哪~真系唔明個市搞乜哪~訓哪~長眠去也

take care la, 長眠10個中好哪  88
原帖由 二叔公 於 2009-9-25 04:25 AM 發表

帶你去出下火,4+1+2好快會冇事!
原帖由 cccho 於 2009-9-25 11:40 AM 發表

帶你去出下火,4+1+2好快會冇事!

今日仲屙呀~手軟腳軟~+1+2甘屙就有份~下晝仲要睇醫生呀