匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-11-25 05:59 PM 發表

這個問題太深奧,我唔識答.......

英雄.............你點會唔識答呀!...........9月份咪一早講過話唔使12月你就頭都痕啦!
原帖由 benny 於 2009-11-25 05:59 PM 發表
继续上扬,连创新高!!

benny ............得架啦你......你.........你貴姓呀!
原帖由 Touch 於 2009-11-25 06:20 PM 發表

等在下沽番只金落来...再call...OK?! 乜位put好呢?!

今晚如見1194 - 8.......put 佢一日咁多啦! 啱唔啱聽
原帖由 Touch 於 2009-11-25 06:21 PM 發表

其实好简单...buy and hold...

HOLD 都邊先
原帖由 BC1410 於 2009-11-25 06:53 PM 發表

英雄.............你點會唔識答呀!...........9月份咪一早講過話唔使12月你就頭都痕啦!

多謝BC兄祝福......
原帖由 BC1410 於 2009-11-25 06:55 PM 發表

benny ............得架啦你......你.........你貴姓呀!

段估唔會姓周...........
原帖由 華人 於 2009-11-25 06:25 PM 發表

會長有無發現近來金的歩韻....星期一至三升,星期四回吐....星期五低位高收......今次唔知係唔係啦......

有呀.......如你所講!
不過英雄請小心 9 + 10月份走勢跟11月好唔同........而11月頭兩星期和第三星期走勢就.............
原帖由 西北人 於 2009-11-25 06:26 PM 發表

金价也得了”疯牛“病吧,简直是这样!

不如話d人唔信得了 ”疯空“ 病吧啦!

原帖由 BC1410 於 2009-11-25 07:02 PM 發表

有呀.......如你所講!
不過英雄請小心 9 + 10月份走勢跟11月好唔同........而11月頭兩星期和第三星期走勢就.............

我唔理佢啦......有貨暫時持有.....觀戰算啦.....有心水就短炒一轉.....我今日又左50両貨....價位10854......嘩!再問入貨價是10874.......
原帖由 華人 於 2009-11-25 06:35 PM 發表

前幾星期係咁....本星期是否如此?會長,唔對路就記住止血......

最真呢句