匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

波浪理论之黄金天图(4)

原帖由 fitcat 於 2010-1-29 09:25 PM 發表
以后涨不涨不管~今天必须要跌呀~

隨便.....我星期五很少做單....因為有陰影.

回復 #21 華人 的帖子

华哥今天怎么看? 生死关头了~
原帖由 fitcat 於 2010-1-29 09:33 PM 發表
华哥今天怎么看? 生死关头了~

唉.....我都話星期五很少做單咯.......唔好問我,無謂害人.

回復 #23 華人 的帖子

讲讲话就是害人~那分析都是吸血鬼么?天天在害人?呵呵~
原帖由 fitcat 於 2010-1-29 09:39 PM 發表
讲讲话就是害人~那分析都是吸血鬼么?天天在害人?呵呵~

我唔知,就無謂提建議啦.....我份人無信心的事不會發表意見......自已也無信心無謂多言啦.

回復 #25 華人 的帖子

晕死黄金狂彪升~
原帖由 華人 於 2010-1-28 11:39 PM 發表

笑兄....有無機會見1000以下呢???在下有一個狂妄的打算,想在950左右大手入貨........

不好意思,最近事务多,今天才看到。我个人看法1000以下是有的 。但是不是这个时候。2010年的行情预计与2008年是双胞胎!
好久没来了
原帖由 笑傲江湖 於 2010-2-2 07:40 AM 發表

不好意思,最近事务多,今天才看到。我个人看法1000以下是有的 。但是不是这个时候。2010年的行情预计与2008年是双胞胎!

完全同意
2008  1034------989-----681

2010  1226------?---------?