匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

金與銀

原帖由 華人 於 2010-3-8 10:04 PM 發表

哈.........今年玩波幅就短炒算啦.....唔該哂大哥大........

同意!小註短,又小註長!
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 10:08 PM 發表

等大佬解

你張圖係 do re me,事後解釋先知,至於而家係邊,各有各說,最緊要有人信!
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 09:51 PM 發表

60倍?以邊個位為基數先

Something relating to Gold/Silver (XAU/XAG) ratio...which stays above 65 for quite some time...E & OE
原帖由 華人 於 2010-3-8 10:14 PM 發表

偉哥最值錢........真的.....美軍最先用美元......部族首領無興趣.....偉哥令佢地合作.....意想不到....

我以為最費既藥係片仔癀添!
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:16 PM 發表

你張圖係 do re me,事後解釋先知,至於而家係邊,各有各說,最緊要有人信!

觀點與角度咯
問題你信唔信咋
我凈系想知你意見咋
原帖由 Touch 於 2010-3-8 10:17 PM 發表

Something relating to Gold/Silver (XAU/XAG) ratio...which stays above 65 for quite some time...E & OE

我夠知啦,我是引述人地賺錢既經驗。

可能就係因為佢計錯數先可以賺錢!
原帖由 Touch 於 2010-3-8 10:17 PM 發表

即系會長你都贊成哪
咩位做咋?到時call我呀
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:19 PM 發表

我以為最費既藥係片仔癀添!

唉........那裏有4個妻子嘛......如何應付?只有偉哥......
原帖由 升呢 於 2010-3-8 10:20 PM 發表

我夠知啦,我是引述人地賺錢既經驗。

可能就係因為佢計錯數先可以賺錢!

呢句真呀
人地賺大錢時我偏偏唔知
人地做錯時偏偏我又八到哪
原帖由 二叔公 於 2010-3-8 10:19 PM 發表

觀點與角度咯
問題你信唔信咋
我凈系想知你意見咋

我信金再升,不過未必今年,今年好多野。

今年咁多地震,你信唔信2012來臨呀,你搵夠10億歐元未呀?