匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 施十一

黃金 - 看似很正路

施兄昨日的分析很到位,可惜小妹未能把握機會,  請問今日有何看法?會跌到1128嗎?
原帖由 施十一 於 2010-4-7 04:26 PM 發表

真正長金既時間應該係 3月25日星期四見1088果日,另一個長金既時間係4月1日又係星期四金子破1118果日,如果你張單係果日長你就勁。
但係你係係3月31日 110x長金, 咁睇唔出你好勁, 只睇到你係想話比大家聽你好 ...

我唔係話我好勁,不過係佢未破位之前就渣左,因為企穩先好買嘛!咁又真係有少少勁喔!

分享一下嘛!後市再見到1120,1145我都會買的,長線單比比面,唔跌唔敢加單喔!
原帖由 施十一 於 2010-4-7 04:10 PM 發表

因為今日似乎無 1140, 因此要改變計劃!

比 1133頂住, 就快收工, 係1134.3 平住0.5手先, 剩惠一舊水!
留番0.5手係 1130下面食, 同時掛 1129.3止贏,  止血改為 1138.3,  就算點都唔使賠, 呢d叫保本生意, 封了蝕本門!

又係一平半佢就插, 呢個世界係咁, 無得恨!

5點收工!
原帖由 座艇皇 於 2010-4-7 04:56 PM 發表

我唔係話我好勁,不過係佢未破位之前就渣左,因為企穩先好買嘛!咁又真係有少少勁喔!

分享一下嘛!後市再見到1120,1145我都會買的,長線單比比面,唔跌唔敢加單喔!

究流下o者, 贏錢出門口就勁! 夠鐘收工, 第日再究流!
究流流又收工
原帖由 小肥肥 於 2010-4-7 04:45 PM 發表
他系想话比大家听:他好好彩!

佢今日就牙刷啦, 無奈
原帖由 Billy 於 2010-4-7 04:46 PM 發表
施兄昨日的分析很到位,可惜小妹未能把握機會,  請問今日有何看法?會跌到1128嗎?

逝去感情如何留得住
半點癡情遺留殊不易
更多凄凄慘慘的遭遇
我不知道  杏加橙
原帖由 施十一 於 2010-4-7 04:59 PM 發表

比 1133頂住, 就快收工, 係1134.3 平住0.5手先, 剩惠一舊水!
留番0.5手係 1130下面食, 同時掛 1129.3止贏,  止血改為 1138.3,  就算點都唔使賠, 呢d叫保本生意, 封了蝕本門!

又係一平半佢就插, 呢個世界 ...

輸完又來賭過, 炒金唔止血命都唔長, 我在識走!

基本同實際上已經出現明確既方向, 唔使問亞貴你都知點做, 問題只係唔知黃金係咪看似咁正路!

出來行預左要還, 衰左要認, 打要企定定!

我今日就做左野啦, 你今日做左未?  
今日會跌嗎
基本同實際上已經出現明確既方向,是升是跌,請施兄指點