匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: linzhish2008

行情在下半夜

猜時間比猜上落難多了
金星 發表於 2010-4-21 09:00 PM

星哥,巴塞輸左,使唔使係金市羅番d洗?
原來艇皇玩放飛機  , 你今日有冇入閘?
升呢 發表於 2010-4-21 09:02 PM

45小沽一手......41.5走左.....玩下...現無單.
星哥,巴塞輸左,使唔使係金市羅番d洗?
升呢 發表於 2010-4-21 09:03 PM

重傷,
华哥厉害呀`今天行情扑朔迷离~感觉技术上偏空~但是希望司令是对的~
45小沽一手......41.5走左.....玩下...現無單.
華人 發表於 2010-4-21 09:04 PM

我覺得呢轉點都要渣d係手,問題唔知重有無1110附近,怕蘇州過後 ...

而家到5月中前,唔好做太多沽單,小心變左艇王!
改架啦!等金子飛我就改名咯!
座艇皇 發表於 2010-4-21 09:03 PM

到時 換埋頭像啦.......飛機王喎.....
重傷,
金星 發表於 2010-4-21 09:04 PM

而家賭波都要賭麻管理層,摩連奴係信心保證!
华哥厉害呀`今天行情扑朔迷离~感觉技术上偏空~但是希望司令是对的~fa ...
fitcat 發表於 2010-4-21 09:11 PM

司令去左工地指指點點準備世博,你問佢老豆姓乜都唔知
我覺得呢轉點都要渣d係手,問題唔知重有無1110附近,怕蘇州過後 ...

而家到5月中前,唔好做 ...
升呢 發表於 2010-4-21 09:11 PM

大哥大......我想入紙金長揸......在星期一只入了100両....(1130左右).....這些位不敢太進取.....
相信司令~不过他不总说盘的~