匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

Short gold for no reason

如果現在金價在1152, 我起碼可說10個理由, 但而家你1192, 我只可以講 i'm deeply regert
升呢 發表於 2010-5-7 12:35 AM

哈.......大哥大...政治術語喎....
我地個政府家從來沒錯, 佢唔識講 regert!
我地個政府家從來沒錯, 佢唔識講 regert!
升呢 發表於 2010-5-7 12:39 AM

所以咪無政治智慧咯......
所以咪無政治智慧咯......
華人 發表於 2010-5-7 12:40 AM

咁又係, 係銀行做 TELler既夠日日數幾千萬啦, 都係打份工, 唔通就有幾千萬咩!
咁又係, 係銀行做 TELler既夠日日數幾千萬啦, 都係打份工, 唔通就有幾千萬咩!
升呢 發表於 2010-5-7 12:49 AM

唉......我當睇馬騮戲.......用這種心境自然會感覺是黑色幽默......
唉......我當睇馬騮戲.......用這種心境自然會感覺是黑色幽默......
華人 發表於 2010-5-7 12:53 AM

我去外國都不再說我是香港人了, 人地問我是什麼人, 我都係話 i'm from china
我去外國都不再說我是香港人了, 人地問我是什麼人, 我都係話 i'm from china
升呢 發表於 2010-5-7 12:58 AM

乜國藉人都好,在外地受尊重就得啦.
咩市黍架.... 吹漲?
咩市黍架.... 吹漲?
升呢 發表於 2010-5-7 01:15 AM

哈......無眼睇....
哈......無眼睇....
華人 發表於 2010-5-7 01:37 AM

華兄, 你有幾多個細路?