匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

見好就應要收了

見少利應收啦.................留待下週再試也未遲呀 個見
BC1410 發表於 2010-5-7 12:46 AM

BC兄.....不用等下週,本週我已收檔.......人到洛陽花似錦,我到洛陽似乜狼.
回復  BC1410

死了.....
淘金山 發表於 2010-5-7 03:00 AM

嘩..........乜瞓醒一教.......個個都變成咁架
嘩..........乜瞓醒一教.......個個都變成咁架
BC1410 發表於 2010-5-7 06:00 PM

me 2 ar
BC兄.....不用等下週,本週我已收檔.......人到洛陽花似錦,我到洛陽似乜狼.
華人 發表於 2010-5-7 03:35 PM

Just timing,...............回頭是岸還可及, 免得日後痛淚流...........
英雄英明應擇時
me 2 ar
JL1 發表於 2010-5-7 06:08 PM

唔係呱............1 姐.......你又搞邊科呀!
唔係呱............1 姐.......你又搞邊科呀!
BC1410 發表於 2010-5-7 06:11 PM

honey sell at 1167 and 1189 total 1000 ozs ar
Just timing,...............回頭是岸還可及, 免得日後痛淚流...........
英雄英明應擇時
BC1410 發表於 2010-5-7 06:09 PM

BC兄.....我可能要行路去孟加拉....
BC兄.....我可能要行路去孟加拉....
華人 發表於 2010-5-7 07:15 PM

回復 1# BC1410

Long time no see lar...don't forget to leave me the chance to sell around 122X...happy trading together...
华兄,高人,JL...good morning again