匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: CHUNCHUN

加油...

今天才知道厉害了,1手金交了70000多学费!
哎!灰啊!
星彩 發表於 2011-8-25 02:08 AM

回復 19# 星彩

係我傻, 信咗一个更傻的師傳
回復  星彩

係我傻, 信咗一个更傻的師傳
CHUNCHUN 發表於 2011-8-25 02:12 AM

咩師傳?
现在还有单在手啊!还是很害怕啊!银子40.06多的1手!
今天才知道厉害了,1手金交了70000多学费!
哎!灰啊!
星彩 發表於 2011-8-25 02:08 AM

You didn't set cut loss?  Then you are not suitable to trade gold and silver!
回復 23# slipknot2010

一样唔識玩的人,傻唔傻.   我係保守派,从來唔敢玩這些高风險, 依家需要18x xxx   
回復 25# piggy3616
所以好明白靚靚猪小姐好小心做單的心情, 之前睇到有人踩場,都為你報不平
又要降低風險, 又要回報 真不是易事
我也在看看 有咩情況 係好做單
''大波'' 後 的 ''餘波'' 好像值博多點
因為捉大波前很難不被套
回復 24# 星彩

我仲有银35.x 空的一手呀,
唔知點收科呀