匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹2

3/19 - 3/24 黃金走勢分析與買賣策略

上破1666追买至1685,1666渣了。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 9# 升呢

3號暫時領先, 唔知呢隻會唔會係短途馬, 唔夠氣跑1685?
回復  升呢 英

呢個唔使研究喇呱, 英仔做梗喇.
桄榔樹2 發表於 2012-3-19 07:32 PM

Two persons has 英 in their names wor!
Which one?

Pig or Wolf?
回復  升呢

呢個唔使研究喇呱, 英仔做梗喇.
桄榔樹2 發表於 2012-3-19 07:32 PM

英仔   好多隻英喎   

鷹記做最好, 搵林瘋當特手, 第一輪801票凍蒜!
回復  升呢

3號暫時領先, 唔知呢隻會唔會係短途馬, 唔夠氣跑1685?
長空 發表於 2012-3-19 11:48 PM

而家係 " 本周炒金打靶大賽 " 出閘領先可能賴野架 !
Two persons has 英 in their names wor!
Which one?

Pig or Wolf?
piggy3616 發表於 2012-3-20 11:04 AM

你買份大公文匯睇咪知邊個贏囉!

隻豬都多L魚既, 正苦高層會議聽到狼嗡, " 因公眾利益高於保密原則 "

呢句咩道理來 ?

正苦內務會議句句都同公眾利益有關架啦, 唔通會議講邊條女正, 那支紅酒好唔好咩!

咁既概念唔需要再有閉門會議啦, 你叫佢試下用呢個道理同胡混講, 小學雞!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽