匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 BC1410 於 2009-12-2 02:43 PM 發表

英雄.........Is time to take profit scheme, be consider right
本週餘下時間升幅應會由止賺盤推動啦

早前己出了部份(1200以下).....我當初的目標也是1200.....不過,我想看看見1220-1230後,是否會持續升勢,還是小回大漲格局,再作打算出貨安排....
原帖由 華人 於 2009-12-2 04:05 PM 發表

你165沽咩?

Yes.........點知唔使 3 個交易日已經又升咗 80 元, 睇嚟阿爺好趕時間加息咁話喎! 但係溫總又話未退得市住...........真係玩死
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 04:13 PM 發表

Yes.........點知唔使 3 個交易日已經又升咗 80 元, 睇嚟阿爺好趕時間加息咁話喎! 但係溫總又話未退得市住...........真係玩死

咁就傷d啦........
原帖由 華人 於 2009-12-2 04:10 PM 發表

早前己出了部份(1200以下).....我當初的目標也是1200.....不過,我想看看見1220-1230後,是否會持續升勢,還是小回大漲格局,再作打算出貨安排....

今晚即見啦.........話都尾 930 到現在差不多 300元.......雖然仍然係小回大漲格局, 但係贏梗佢 50% 先睇佢冇壞呀, 都係小心為上好, 最多咪等佢肯回果陣又買過囉 ...啱唔啱聽
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 04:22 PM 發表

今晚即見啦.........話都尾 930 到現在差不多 300元.......雖然仍然係小回大漲格局, 但係贏梗佢 50% 先睇佢冇壞呀, 都係小心為上好, 最多咪等佢肯回果陣又買過囉 ...啱唔啱聽

哈.........BC放心,我會執生架.....
原帖由 華人 於 2009-12-2 04:16 PM 發表

咁就傷d啦........

1174 鎖咗 1199 cut 咗.......應該死唔去嘅
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 04:25 PM 發表

1174 鎖咗 1199 cut 咗.......應該死唔去嘅

哦......明白.....
原帖由 華人 於 2009-12-2 04:24 PM 發表

哈.........BC放心,我會執生架.....

你應該冇問題嘅
即刻又嚟過.........122x 即到
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 04:27 PM 發表

你應該冇問題嘅

我唔想睇住佢升,手中又無貨啊..........