匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

4/25 - 4/29 黃金分析與買賣策略

回復 290# slipknot2010

你看跌呀?那你沽单跑了
我看是先插後爆上....一早走了...現在空倉...因今晚極度危險呀,很易給人家掃走....所以set返個最低價....唔中的今晚就唔做單了....
議後記招斷沽言論都會偏好美元一點,要金仔因為今晚言論升到40-50,我又覺得冇咁易。
通賬引發加息,美國遲早都要做,唔通真係要過左五一假期先會插?
議後記招斷沽言論都會偏好美元一點,要金仔因為今晚言論升到40-50,我又覺得冇咁易。
通賬引發加息,美國遲早都要做,唔通真係要過左五一假期先會插?
回復 293# ivan
今晚唔係升50蚊...係先插20幾蚊...先再上40-50蚊...今晚就知答案....
回復  piggy3616

Gold is so strong, 1509 is the borderline, if it overcomes, it would possi ...
桄榔樹 發表於 2011-4-27 09:20 AM

Why you called Ben Bernanke as Helicopter?
金仔可能頭都不回直接上....
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 295# slipknot2010

Anyway我都跟你價set左,哈!