匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

5/1 - 5/7 黃金走勢分析與買賣策略

回復  slipknot2010

我系1506lock住咗,琴晚系1532平咗沽單,跟住直插1506就掛彩!:2 ...
kendy 發表於 2011-5-5 18:25

想赢,很难!
回復 291# NBR
為什麼很難????
沒,我出了去飲奶...哈哈哈哈
slipknot2010 發表於 2011-5-4 11:50 PM

野奶不及家奶好飲.....哈哈哈
回復 293# CaCa
家中沒奶....所以出去找奶奶...
賺少20蚊,x你老x(唔講唔得),神準的大佬睇1420...明天沽沽沽
slipknot2010 發表於 2011-5-5 01:10 AM

me too ar.. . 神準的大佬??..係邊嗰呀, 咁 "近"....
迪克...是我大大大大大佬...
今晚要留意失業人數....明天要留意非農....所以我沒追沽....要等....
今日支持...1500是大支持....1492小支持....1475大支持
Gold today's bottom has made?

If buy at current price, 1,503.7, risky?
回復 298# slipknot2010

现在都不敢入货了