匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 華人

在1050沒有入貨長揸,是否傻仔?

原帖由 華人 於 2010-3-16 06:21 PM 發表
二叔,牛郎..........

英雄, 開新帖啦!
原帖由 升呢 於 2010-3-16 06:23 PM 發表

英雄, 開新帖啦!

哈.......大哥大,我都唔知用乜題目好?老細做開架,佢唔閑我玩下o者......
原帖由 華人 於 2010-3-16 06:29 PM 發表

哈.......大哥大,我都唔知用乜題目好?老細做開架,佢唔閑我玩下o者......

不如開帖英雄獵艷傳
原帖由 升呢 於 2010-3-16 06:36 PM 發表

不如開帖英雄獵艷傳   

哈.........大哥大唔好玩我啦........
原帖由 華人 於 2010-3-16 06:39 PM 發表

哈.........大哥大唔好玩我啦........

你去左邊個國家獵食?
原帖由 升呢 於 2010-3-16 06:40 PM 發表

你去左邊個國家獵食?

日本........今次第一有膽獵食雞泡魚.....以前從來不敢.......
原帖由 華人 於 2010-3-16 06:43 PM 發表

日本........今次第一有膽獵食雞泡魚.....以前從來不敢.......

OIC ..... 短線我想PLAN 去 SINGAPORE, 長線就沒假期
原帖由 華人 於 2010-3-16 06:43 PM 發表

華兄, 我約左人出去吃飯, 今晚回來再吹過, 你叫二叔同老細蒲面啦! CU 2NIGHT!
原帖由 升呢 於 2010-3-16 06:48 PM 發表

華兄, 我約左人出去吃飯, 今晚回來再吹過, 你叫二叔同老細蒲面啦! CU 2NIGHT!

好........
原帖由 升呢 於 2010-3-16 06:44 PM 發表

OIC ..... 短線我想PLAN 去 SINGAPORE, 長線就沒假期

Singapore如馬拉一様.....幾悶下架.........又講樣嘢你聽......我又位朋友以前貪唔使錢移民去了那裏,選舉時那區不選執政黨....哈.....那選區的後果我唔講啦......我只知佢用錢投資移民加拿大......