匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

短線…黃金

回復 299# kennylam

如果按照你之前的策略,系唔系等它1742的时候再沽呢?
而家響街食緊飯,就來食完,陣間食完返到屋企睇下有冇位可做,Kenny師兄,今晚咩位可渣和沽?
回復 301# denice

在止位1732.5反揸,止1728上方睇1742再反沽!
回復 302# Billy

Billy 哥你點,止賺定係被止損, 我估你應在1724.5左右止賺。
回復 303# kennylam

好似宜家睇1742有D难啵~今晚应该见唔到吧?
回復 305# denice

而家四時及小時都未出沽訊號,而指標緩慢向上運行,進取可1740左右沽,止5元。今日市場搵隻金來玩、貨幣全跌而銀子34亦不穿,但隻金行上1732樓上!
無眼睇,早點訓覺、累死了!限價1728止損上方1742平倉再反手沽空!等明天點行!
Kenny兄,知我者莫若你了,同你真係好啱嘴型呀,下午在1726-1729走左幾轉了,因今晚我要出街食飯,所以臨出門前剛升到1731.3,原本1731.2想沽,但因要走了所以冇沽,頭先響街見1737又不能沽,剛才返到屋企已1733了,現在等位做,咩位做好呢?現落返1731可渣嗎?今晚還會再跌嗎?
回復 307# kennylam

唔落1728可揸但落1728就玩完,我關機了明天再來
回復  kennylam

唔落1728可揸但落1728就玩完,我關機了明天再來
kennylam 發表於 2012-2-15 11:29 PM