匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 笑傲江湖

周图4浪回调--等待5浪反击...

回復 #303 笑傲江湖 的帖子

非常同意此观点。谢谢
原帖由 Touch 於 2007-10-24 10:20 AM 發表

华安兄,何解?

Touch 兄~ 因為, 我都沽左 law....   hahaha

純粹推測, 各項指數都有跡象轉向, 我只是早一至兩天偷步沽空而已!  但目前轉向signal其實還沒有成立~
原帖由 birdcalvin 於 2007-10-24 11:12 AM 發表

Touch 兄~ 因為, 我都沽左 law....   hahaha

純粹推測, 各項指數都有跡象轉向, 我只是早一至兩天偷步沽空而已!  但目前轉向signal其實還沒有成立~

收到,谢!
在下都等紧位!!
原帖由 birdcalvin 於 2007-10-24 11:12 發表

小心圖表陷阱..........

回復 #311 波波 的帖子

不谢...波波兄这段时间很忙吧 ....大家都需要你啊.......

回復 #315 笑傲江湖 的帖子

笑兄,你都同意波波兄今日预测呀?
好想见到我个阳光呀69X呀
Thanks 笑兄與波波兄分析!
原帖由 COCY 於 2007-10-24 14:28 發表
笑兄,你都同意波波兄今日预测呀?
好想见到我个阳光呀69X呀

甘早就发梦!俾点心机收息好过啦!

回復 #318 小肥肥 的帖子

乐观一些  ...69几见到是没问题的.....只要 你天天喊跌 喊上一年半载的 就会见到的 ......

回復 #319 笑傲江湖 的帖子

收到!天天都要喊:爹(跌)!