匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

黃金無影脚!

原帖由 金☆晨 於 2009-5-7 10:25 PM 發表
两边吾到岸

又挂17Put.仲会吾会到呢.
原帖由 金☆晨 於 2009-5-7 10:27 PM 發表
又挂17Put.仲会吾会到呢.

呢一轉我賺5蚊就走
掛27好渦我仲有26.8掛ing咖

回復 #313 二叔公 的帖子

今晚D过山车转到我头都晕啦.27可能要到听日咯.
原帖由 二叔公 於 2009-5-7 10:16 PM 發表

甘都好呀

佢仲未忘記悲傷
我發生咗一件好唔開心嘅事,
關於我隻撈,
話說我好朋友個未來老公話識二叔公有折<-----------此二叔公不是你
要落萬5蚊訂,我&#21946;27/4己經把現金交比朋友個老公,
到3/5比&#21655;張訂單我,我一直無留日期,
到星期二明明話有得&#25886;,
佢又話佢買&#21655;D&#22050;比我朋友,
但未有錢,二叔公要一齊找數,所以要等星期三,
到尋日,又打&#22175;話要星期五,
我就火都&#22175;,我話我只係想買隻錶,
你買你&#22021;&#22050;其實同我無乜關係,
我可唔可以&#25886;&#21655;先?
何妨我又約朋友食飯,佢會懷疑我點解唔&#25886;隻錶,
佢老公要我講大話呃我朋友,
其實我已懷疑張按金單點解寫住3/5,
到今日先發現佢一早&#25886;&#21655;我D錢周轉,
到3/5才交比二叔公,
所以要等一星期,星期五先有貨,
我朋友好傷心,
點解佢有事唔同佢相量,
係私自&#25886;&#21655;我D錢去做其他&#22050;,
如果佢老公一早坦白同我講而唔係講咁多大話,
件事就唔會攪成咁,
我朋友唔夠膽面對我,
我話又唔關你事,
何妨我真係唔介意D錢可以睇清楚一個人,
我朋友一早知佢份人成日講大話,以為佢改&#21655;,
但&#21946;臨結婚又攪單咁&#22021;&#22050;,
佢傷心到不得了,
我聽日仲可以點面對佢老公呢?<----------因為我要&#25886;錶
HELLO,各位,今日好似殺很大@@手要快先有錢搵=.=牛仔講得好,真係無影腳=.=
原帖由 ng5ek 於 2009-5-7 10:33 PM 發表

佢仲未忘記悲傷
我發生&#21655;一件好唔開心&#22021;事,
關於我隻撈,
話說我好朋友個未來老公話識二叔公有折

果只地通?嘩!要幫距貼好多渦~冇錢叫距唔好買哪~二叔我&#25598;人買都要14萬呀
原帖由 小帥魚 於 2009-5-7 10:37 PM 發表
HELLO,各位,今日好似殺很大@@手要快先有錢搵=.=牛仔講得好,真係無影腳=.=

二叔梅開3度了~勁過二喪呢
原帖由 二叔公 於 2009-5-7 10:38 PM 發表

果只地通?嘩!要幫距貼好多渦~冇錢叫距唔好買哪~二叔我&#25598;人買都要14萬呀

唔係我都唔係買地通,我只係買EXP II&#21867;,
佢係講大話呃我,話叫二叔公幫佢&#25886;&#21655;D&#22050;要一齊找數所以要星期五先有得&#25886;我隻錶係大話,
其實佢無幫我&#21946;27/4當日將我比佢&#22021;現金落訂,
佢自己&#25886;&#21655;去用,到3/5見到我所以先&#21946;3/5幫我落訂
原帖由 二叔公 於 2009-5-7 10:40 PM 發表

二叔梅開3度了~勁過二喪呢

(公)喜 ∼∼但唔係好似個個人都好似你咁眼明手快