匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kennylam

短線…黃金

謝謝 Kenny 師兄
D兄你點呀,渣左未呀?
回復 312# Billy

昨日限價止損位1732.5反揸,結果1728又被止損。真係畀隻金玩死,銀子不破34但隻金就破上,來回唔見10蚊!
我昨晚睇形势唔对,1734左右分别沽左0.1,宜家等它回调翻171X了~
昨晚广州地震啊,香港FEEL到吗?
回復 314# denice

不好意思累你止損,不過 好嘢!反沽。 我1735左右冇走、太累訓覺,又再被止損。以為你在1730左右追揸,好彩!
回復 314# denice

未下破1722之前、仲係上落市,日圖楔形頂1741底1693。日圖另做個小型三角形上下位1739~1722。突破任一方就有大動作!
Kenny兄,今日有咩心水?咩位做?尋晚半夜好似過山車咁
臨收市前,中國一話幫歐國,即令金上,但而家又跌返下來,今日上定下呢?我仲剛在1723渣了添
回復 315# kennylam

边有话你累嘎,投资D野~市场又唔系我地开的,无可能时时都预估得咁准的啦~仲要多谢你时时俾到方向我地呢!

不过我宜家止损后都唔敢即刻追,要自己冷静下先,睇下形势如何再出手~
    以前就系成日衰冲动,所以亏的大~~
回復 317# Billy

未下破1722之前、仲係上落市,日圖楔形頂1741底1693。日圖另做個小型三角形上下位1739~1722。上下波幅1722~1732左右!