匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

5/1 - 5/7 黃金走勢分析與買賣策略

買入價....75渣了....79.7走了....
回復 339# slipknot2010
唔博住,現在升都係為左跌
1308.9~1574.19
0.382=1472.85
0.5=1441.54
0.618=1410.24
我考慮緊1441.54拆沽單鎖,升30x4手先翻本。
回復 338# piggy3616

好我一萬倍啦,我一味死沽,跌過陣又唔敢沽。
回復  slipknot2010
唔博住,現在升都係為左跌
1308.9~1574.19
0.382=1472.85
0.5=1441.54
0.618=141 ...
ivan 發表於 2011-5-6 02:09 AM

假如唔天敢確定落唔落到144X...建議現價開始減磅
油價一日跌左10蚊...
頂你...今日岩岩入左油....家下先黎跌10蚊....
頂你...今日岩岩入左油....家下先黎跌10蚊....
slipknot2010 發表於 2011-5-6 02:18 AM

我好過你...我尋日入咗$890油...
我入左half....450...
頭像被屏蔽
明天出non-farm, 今晚 usd 升咁多, 明天就算好已反應大部份, 金/銀照計明早再跌一短位會有不錯反彈 - 大眾位 ...
桄榔樹 發表於 2011-5-6 02:23 AM

反彈to what price?  Thank you.