匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: Amigo

週線、月線、季線都同樣出現超買的金子

回復 #350 馬溜bb 的帖子

回復 #350 馬溜bb 的帖子

沽落去再渣
現不好渣住...美指開始升....
大戶都好狠...日光日白跌拾幾元....唉..愛得太遲....早回來..沽Q佢....起碼都賺幾元..
原帖由 馬溜bb 於 2007-10-2 03:56 PM 發表
現不好渣住...美指開始升....

等 735.x沽吧.....暫時升不穿 736 ....
原帖由 loman 於 2007-10-2 16:02 發表

等 735.x沽吧.....暫時升不穿 736 ....

735.x沽......好危...我都等低位再渣.....

回復 #354 馬溜bb 的帖子

我坐系度悟敢沽呀,739
735.x 沽 止損放在 737......不可嗎....下面有好幾元
原帖由 COCY 於 2007-10-2 04:05 PM 發表
我坐系度悟敢沽呀,739

我一開始都係想緊沽唔沽多次.....想一想就見到 737...736.3...734...732......
原帖由 loman 於 2007-10-2 16:07 發表
735.x 沽 止損放在 737......不可嗎....下面有好幾元

哈哈......我不是這樣想...現一個回調......我看多些.....跌到727才去想...