匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

有點冲勁

原帖由 BC1410 於 2009-4-23 02:14 AM 發表

你都陰毒囉......用世上最殘忍嘅方法嚟殺我
果1x2蚊...........使唔使錶汗呀...........你殺咗我好過啦

都話唔系錢咖問題咯~真系輸唔起唔會到86x仲守哪~都話852照跟CDO入830再跟師兄掃咯~系我心理問題~做佐d甘咖惡夢後我驚有後遺癥~以前我俾人入屋打劫過~之後經常發同一個夢~眼光光見住有人爆門~電 話打唔出~走出騎樓呼救又叫唔出聲~陰影好大呀
原帖由 BC1410 於 2009-4-23 02:19 AM 發表

你都話你經驗尚濺.........反嚟仲乜呀.......你棧得個驚字過喎

哈......我成日得個睇字,唔敢落單架
所以要你哋多指教
原帖由 ng5ek 於 2009-4-23 02:20 AM 發表
我都係去瞓覺先......今日好過尋日,尋日唸住睇下自己點死,今日竟然..........
good night!nice to meet they!!!!

早瞓啦....
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 02:20 AM 發表

都話唔系錢咖問題咯~真系輸唔起唔會到86x仲守哪~都話852照跟CDO入830再跟師兄掃咯~系我心理問題~做佐d甘咖惡夢後我驚有後遺癥~以前我俾人入屋打劫過~之後經常發同一個夢~眼光光見住有人爆門~電 話打唔 ...

洗唔洗介紹心理醫生比你
原帖由 ng5ek 於 2009-4-23 02:22 AM 發表

洗唔洗介紹心理醫生比你

睇佐年幾心理醫生哪
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 02:20 AM 發表

都話唔系錢咖問題咯~真系輸唔起唔會到86x仲守哪~都話852照跟CDO入830再跟師兄掃咯~系我心理問題~做佐d甘咖惡夢後我驚有後遺癥~以前我俾人入屋打劫過~之後經常發同一個夢~眼光光見住有人爆門~電 話打唔 ...

呵..........原來如此
但系你都識講啦, 又唔係輸唔起....又夠子彈潻........使乜瞓唔到呀
原帖由 二叔公 於 2009-4-23 02:25 AM 發表

睇佐年幾心理醫生哪

因為入屋單嘢
原帖由 BC1410 於 2009-4-23 02:28 AM 發表

呵..........原來如此
但系你都識講啦, 又唔係輸唔起....又夠子彈潻........使乜瞓唔到呀

邊個癡線佬想發呢d甘醜怪咖夢呀
原帖由 BC1410 於 2009-4-23 02:29 AM 發表

因為入屋單嘢

原帖由 二叔公 於 2009-4-23 02:30 AM 發表

邊個癡線佬想發呢d甘醜怪咖夢呀

咁又係 你啱嘅