匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: BC1410

人們天天叫 "空", 金價日日新 "高"

原帖由 華人 於 2009-12-2 09:27 PM 發表

我就覺得無瓣法焗砌多d........

可能係呱
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 09:28 PM 發表

曬氣哪~在下未有甘睇好啊爺

我就唔敢睇少佢姐
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 09:28 PM 發表

有趣謎題..........比你估吓美金幾時先印 500 and 1000?

1000美元紙幣一早有啦.....1000的字樣拱形設計架.
原帖由 華人 於 2009-12-2 09:27 PM 發表

我就覺得無瓣法焗砌多d........

國會通過第二輪印銀紙行動 ( Quantitative Easing 2 )首先要做 D 野俾議員大帝們睇~表示「印銀紙行動」有機制 ( Reverse Repo ) 能放能收~ 咁班大帝先會安心收貨
現實係班官賊玩曬!!!蟻民都系等災後重建再出力哪
[quote]原帖由 二叔公 於 2009-12-2 08:28 PM 發表

會長~以你的背景~你覺得距地講咖野都好信咖?呢條再睇咖話你又話會點呢?
季曉南: 應買入萬噸黃金儲備

买系一定...但唔系现时呢口价... 之前早有听闻话经已大手入佐货...
原帖由 Touch 於 2009-12-2 09:33 PM 發表
[quote]原帖由 二叔公 於 2009-12-2 08:28 PM 發表

會長~以你的背景~你覺得距地講咖野都好信咖?呢條再睇咖話你又話會點呢?
季曉南: 應買入萬噸黃金儲備

买系一定...但唔系现ą ...

會長你唔好再遲d先開咪~我都就訓咯
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 09:33 PM 發表

國會通過第二輪印銀紙行動 ( Quantitative Easing 2 )首先要做 D 野俾議員大帝們睇~表示「印銀紙行動」有機制 ( Reverse Repo ) 能放能收~ 咁班大帝先會安心收貨
現實係班官賊玩曬!!!蟻民都系等災後重建再 ...

呵.......民主國家係有一定程序架.......有規有舉嘛.
原帖由 華人 於 2009-12-2 09:33 PM 發表

1000美元紙幣一早有啦.....1000的字樣拱形設計架.

真係孤陋寡聞啦.............咁你用過未呀!
原帖由 二叔公 於 2009-12-2 09:33 PM 發表

現實係班官賊玩曬!!!蟻民都系等災後重建再 ...

你都識講啦..........仲叫人點信呀
原帖由 BC1410 於 2009-12-2 09:37 PM 發表

真係孤陋寡聞啦.............咁你用過未呀!

呵.......用過.