匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 桄榔樹

4/11 - 4/16 黃金分析與買賣策略

回復 359# CaCa
都幾好呀.....唔醜唔醜.........................
回復  ivan
用平台不是要上網嗎??
slipknot2010 發表於 2011-4-13 10:00 PM

我諗ivan係話網上呀.....oh baby..
噢....咁就cannot了....一定要下平台....如用iphone下單都有方法...我一直有用....
噢....咁就cannot了....一定要下平台....如用iphone下單都有方法...我一直有用....
slipknot2010 發表於 2011-4-13 10:07 PM

點落???
slipknot2010 發表於 2011-4-13 10:07 PM

吓...乜iphone都可以下單...教下我吖  (雖然我無iphone), 但如果可以, 我諗我會買部ihone, 橫掂部手機都要壞壞哋....

你唔係話用個iphone打去盤房吖嘛.....
你唔係話用個iphone打去盤房吖嘛.....
kimkam 發表於 2011-4-13 10:11 PM

kimkim你唔好咁話佢啦....
kim仔你幾多沽呀...
有個app叫LogMeIn...iPhone入一個,電腦入一個...出街不要關電腦...之後可用iPhone link返去屋企電腦下單,大前提係唔好比家人攪電腦....但唔好既地方係會delay 一秒左右...建議係掛左單入市又未中到你就要出街用....中左可立即用iPhone set止同限...
回復 366# kimkam
你你個X....死喵喵.....