匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok33

狼群開始行動了

原帖由 kaiok33 於 2007-5-18 12:39 AM 發表
揸了兩粒 鐘都見唔到平倉位,d金真係弱得可憐,下次都係唔好攪我!

所以小弟先前說,無膽搏反彈.小姐見諒.

回復 #371 過客1 的帖子

講得啱..........都係自己衰!
原帖由 kaiok33 於 2007-5-18 12:47 AM 發表
講得啱..........都係自己衰!

無問題.今日嬴粒糖,第日大報復.炸左間糖果廠.

回復 #373 過客1 的帖子

yes!狼群已成功登陸!狼群統帥(人狼大將軍)對所有的盟軍說:
我們將會在小肥羊的草原上。天空上。海面上作戰........直至5??目標
我只好緊貼牠們吧.........見高就沽
原帖由 kaiok33 於 2007-5-18 01:12 AM 發表
yes!狼群已成功登陸!狼群統帥(人狼大將軍)對所有的盟軍說:
我們將會在小肥羊的草原上。天空上。海面上作戰........直至5??目標
我只好緊貼牠們吧.........見高就沽

仍是那句,風雨同路.小姐晚安.再見.
886........我還要等價平倉,唔想過市被重息!

回復 #376 kaiok33 的帖子

请注意:D狼迟早会被驯化成牧羊犬和pet dogs!

回復 #377 Touch 的帖子

touch兄你講啱.........d狼食左大肥羊後个樣真係有d似牧羊犬

回復 #377 Touch 的帖子

touch兄
你真係大錢.......,馮跌都揸,又唔怕比重息! (果然係超級大好友)
小妹佩服

回復 #379 kaiok33 的帖子

sorry,唔记得话你知:Touch做实金(纸金)