匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 魯賓

重陽登高 金價就.....

原帖由 華人 於 2009-11-4 10:07 PM 發表
二叔,牛郎.

忙呀!呢排我做打雜呀∼人手不夠∼老細又不肯請人∼依家我要兼埋做報表∼依年的人事變動/薪酬報表....咩9都要做埋...我做到姓乜都唔知哪[email=!@#$%^&*(&^%$#@#$%]!@#$%^&*(&^%$#@#$%[/email]^&*....嗚嗚嗚...........
原帖由 華人 於 2009-11-4 10:07 PM 發表
二叔,牛郎.

二喪~1100你走曬貨未呀?嘩~個市傻得好勁呀!!!依周冇看就1100咯
原帖由 Touch 於 2009-11-6 12:38 PM 發表

1065小沽...1055有得食唔食 ...1074止痛...
辜负了华兄

會長,下次賺番啦.不過沽單不要太貪,還在上升趨勢中呢.......
原帖由 二叔公 於 2009-11-7 11:56 AM 發表

忙呀!呢排我做打雜呀∼人手不夠∼老細又不肯請人∼依家我要兼埋做報表∼依年的人事變動/薪酬報表....咩9都要做埋...我做到姓乜都唔知哪!@#$%^&*(&^%$#@#$%^&*....嗚嗚嗚...........

你休息左幾年,一次過做番哂........
原帖由 二叔公 於 2009-11-7 12:16 PM 發表

二喪~1100你走曬貨未呀?嘩~個市傻得好勁呀!!!依周冇看就1100咯

未走........都話1200+才分段出貨咯......
原帖由 華人 於 2009-11-7 09:47 PM 發表

你休息左幾年,一次過做番哂........

做死
原帖由 華人 於 2009-11-7 09:48 PM 發表

未走........都話1200+才分段出貨咯......

你富貴~到時我可以大力剁咯
睇黎金牛真仲有排行~印度央行都要買金~美元債項只會越滾越大~美國人絕對唔會勒緊褲帶還債~得番 1. 狂印鈔 2. default
"We owe it (money) to ourselves." 去為deficit spending開路!Great Depression president Hoover 名句
no eye see 咯~我都系早d訓好過~大傻二喪你地賺多d~我忙完呢排先揾你地玩呀~希望月尾左右可以做得出大致出黎就輕松d
原帖由 二叔公 於 2009-11-8 08:30 PM 發表

做死

咁易死咩.....
原帖由 二叔公 於 2009-11-8 08:31 PM 發表

你富貴~到時我可以大力剁咯

執多少o者.....唔使咁嘛.....