匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: kaiok3388

平常心看金市

原帖由 jianhuiliu2007 於 2007-6-25 08:41 PM 發表

你好很久不見

係呀!! 出外工作......... 做到我呢!!想死

回復 #24 jianhuiliu2007 的帖子

多謝關心.........玩得十分開心
被套唔緊要........... 等候時機做好功課脫身.每天都有市
祝君好運

回復 #25 Touch 的帖子

希望您可以平倉啦 .................. 近期要124.50有一定的難度
如果真係見124.5追渣是一個救單的好方法...... 但破125就要小心
原帖由 kaiok3388 於 2007-6-25 08:53 PM 發表
希望您可以平倉啦 .................. 近期要124.50有一定的難度
如果真係見124.5追渣是一個救單的好方法...... 但破125就要小心

如破125~126打算止损离场,多谢!!!
原帖由 kaiok3388 於 2007-6-25 04:14 PM 發表
過客兄.kwy.jianhuiliu2007.touch兄.魯賓兄.豬仔飽.垂死掙扎.ronaldpau.LOVEFLY.和其他網友好!
你地有無GOOD水呀!

你好呀~好耐冇見~

有呀~之前good左少少咁la....不過而家渣左坐緊艇...

回復 #36 豬仔飽 的帖子

小妹個人認為大勢宜沽不宜揸............小心
過客兄您在線嗎?
小妹卦念你.........你走左去邊?
如出現升市可看昨回吐,我看現在是中長線橫行破位.