匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: FIREGOLD88

HELP ME

頭像被屏蔽
原帖由 魯賓 於 2007-7-20 12:30 AM 發表

發左d咩好嘢比人delete?

不是好野,只是周線圖而已....
唉,我的寛頻上網已壞了多天,約維修都要頭尾七天,死和記真係服務很差•
我現在只是用無線接收器偷連別人的線上網,不很穩定,很不方便。
原帖由 jianhuiliu2007 於 2007-7-20 12:33 AM 發表

宜家升左d沽單要吾要俾息還是要补倉呢?

沽單收息,但捱位收息都補吾翻。
有佢拉,都慣了.....按金可看到685,到685才要補倉。
原帖由 Tang 於 2007-7-20 12:35 AM 發表

唉,我的寛頻上網已壞了多天,約維修都要頭尾七天,死和記真係服務很差•
我現在只是用無線接收器偷連別人的線上網,不很穩定,很不方便。

和記都幾快架  有無hk寬頻呢?
原帖由 Tang 於 2007-7-19 06:35 發表

免費上網!
原帖由 馬溜bb 於 2007-7-20 12:39 AM 發表

免費上網!

我好多朋友都係咁做
原帖由 Tang 於 2007-7-20 12:35 AM 發表

送几粒大力丸卑人地啦,下次服务会快很多...看来香港的电信服务响应速度比内地的还慢很多!
原帖由 魯賓 於 2007-7-20 12:41 AM 發表

我好多朋友都係咁做

偷接隔离屋既WI-FI?...
原帖由 魯賓 於 2007-7-20 12:38 AM 發表

和記都幾快架  有無hk寬頻呢?

有,但沒用過,以前用電盈,本來ok,但約滿不通知,靜雞雞收月費298已被我視為奸商永不錄用。
現用和記,說實話快很算快,但經常斷線,不過幾秒又自動連上就算羅,但服務真認真麻麻,
約維修要成7日,7日吾上網,炒金真輸死拉,我662.2的沽單本來周二有機會微虧斬,但上不到網錯過了,吾通叫佢賠咩。
原帖由 KBG 於 2007-7-20 12:41 AM 發表

送几粒大力丸卑人地啦,下次服务会快很多...看来香港的电信服务响应速度比内地的还慢很多!

不會,我都用10m專線。