匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: 升呢

冇人發新帖,由我來發

原帖由 CDO 於 2007-11-23 08:29 PM 發表

你有幾耐冇拖過你MOM 的手呢? 小時候帶你走過多少條路,今日同一雙手... 句SLOGAN好正,隻歌又好聽,想入場感受一下.

嘩 ! 好感動吓......... 值得考慮 Thanks!
原帖由 CDO 於 2007-11-23 08:34 PM 發表

下午是美元全線下跌,因此YEN與EUR一齊升,當時EURJPY 是160.XX左右,拆倉是有拆倉,但以高息貨幣為主,EUR長期不是主角!

請問主角始終是美元,對嗎?
原帖由 TC 於 2007-11-23 08:32 PM 發表
請問倫敦和New York, 開市時間......

最後一條!

冬令時段倫敦銀行在北京時間下午五時左右開市,北京時間深夜12:30收
冬令時刻紐約商品交易所,北京時間晚上9:20開市,零晨3:30收市,星期五提前一個小時!
頭像被屏蔽
原帖由 反斗星 於 2007-11-23 08:33 PM 發表

國家靠印鈔票渡日,意味着經濟已很爛,反轉來說;世上最會騙術的應是美國了,把一些風險高的產物,通過包装大把買給他人,美國人花錢,他國帮它付

我夠鍾了,又要打的 TAXI.....

如果你老哥得閒,可否幫我答一兩條呢,謝謝!

有空再吹過,886!
原帖由 CDO 於 2007-11-23 08:34 PM 發表

下午是美元全線下跌,因此YEN與EUR一齊升,當時EURJPY 是160.XX左右,拆倉是有拆倉,但以高息貨幣為主,EUR長期不是主角!

thank you Mr.CDO!

and 点解英伦4支球队全部出局?!唔知可以唔答,再谢!!
原帖由 CDO 於 2007-11-23 07:30 PM 發表
今晚8:30前解答你們問題,如有興趣可留字,我識答會盡量答。

都幾有趣!謝謝你.
个人还是同样的看法,虽然下周初会有盘整,但最后还是会突破,
目前沽空虽然止损好摆,不过钱却不见得好赚
原帖由 faddy 於 2007-11-23 11:58 PM 發表

再次多谢F兄!!!
原帖由 faddy 於 2007-11-23 11:58 PM 發表

in short 822 ..stopless