匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

樓主: KBG

罗杰斯做show,上海买金币

原帖由 魯賓 於 2008-1-21 12:19 AM 發表

.gif" smilieid="122" border="0" alt="" /> 你好

魯賓兄以前係咪希拉里老公個財長,希拉里如果當選你會不會返去幫手? 我覺得奧巴馬比羅杰斯更識做show,似戲子多個似總統,比佢贏左d外交政策實亂倫,美國內憂外患,中國有運行!
原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:30 AM 發表

今晚有朋友在探讨摇屁股可唔可以赚够饭钱...

搖來搖去都比d大財團挾左去  香港電費勁加6%  冇法焗住用
原帖由 魯賓 於 2008-1-21 12:30 AM 發表

冇07年咁易揾 肯買就賺 只好小心落注

今年第一注1月18日(星期五),平均價152.2入了少量新地,下星期內走人,希望平安渡過.
原帖由 KBG 於 2008-1-21 12:30 AM 發表

今晚有朋友在探讨摇屁股可唔可以赚够饭钱...

夠新鮮一定可以.
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:31 AM 發表

魯賓兄以前係咪希拉里老公個財長,希拉里如果當選你會不會返去幫手? 我覺得奧巴馬比羅杰斯更識做show,似戲子多個似總統,比佢贏左d外交政策實亂倫,美國內憂外患,中國有運行!

又有高人!
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:27 AM 發表

在下只覺今年股市難玩,遲早要掛免戰牌.

師兄,有冇興趣抽新股? 茂業有睇頭,值得中長線參與!
原帖由 小本經營 於 2008-1-21 12:31 AM 發表

嘻..我都想係   中國行緊運啦  有布殊玩左八年
原帖由 華人 於 2008-1-21 12:11 AM 發表

這點在下同意.但美國人也有赤子之心,將中國的儒佛道的瀟灑精神,發揮得更淋漓盡至,把其大部份財產捐出,造福世界.蓋茨和畢菲特就是實例.

原帖由 魯賓 於 2008-1-21 12:34 AM 發表

搖來搖去都比d大財團挾左去  香港電費勁加6%  冇法焗住用

可怜得过国内油价勁加20%以上?...更可怜的是中石油/中石化股价连跌几个月!
以家在国内,你想诅咒一个人,你就祝愿他买了中石油...
原帖由 KBG 於 2008-1-20 11:42 PM 發表

老罗永远不会错...虽然买金,但却是"熊"!

今晚老罗唱空A股,我赞成!我已经打算退出A股了,可怜剩下一个无限期停牌等待被吸收合并 ...

睇埋上半年再鸣金收兵!OK?