匯海論壇 - 縱橫匯海財經網站

小心黃金快要突破

原帖由 華人 於 2008-3-12 10:33 PM 發表

要死唔會病,都無辦法架.

唔好咁啦, Helicopter Ben and lit Bush 已尽力...

回復 #30 華人 的帖子

一句到尾, 美金死硬 金必升 ( 最慘香港人D薪水和身家冇美金貶值咁快麻)
原帖由 Touch 於 2008-3-12 10:41 PM 發表

唔好咁啦, Helicopter Ben and lit Bush 已尽力...

直升機掟錢,在下都識只要不是在下的錢就ok啦.
原帖由 BC1410 於 2008-3-12 22:15 發表

A兄, 美指又創新低,  都話托極都死啦! 點睇呀

都說過是美國佬出口術........
原帖由 華人 於 2008-3-12 22:33 發表

要死唔會病,都無辦法架.

原帖由 BC1410 於 2008-3-12 10:42 PM 發表
一句到尾, 美金死硬 金必升 ( 最慘香港人D薪水和身家冇美金貶值咁快麻)

在下日日唔見錢,放在銀行負利率,亂投資又驚唔見錢重快過倒水.

回復 #36 華人 的帖子

正因如此, 全球政府 (以美佬為首 ) 用利率及升/貶值手段令人民張放在銀行的拿出來跟大鱷併過..........你估結果會點呢 ?
原帖由 BC1410 於 2008-3-12 10:55 PM 發表
正因如此, 全球政府 (以美佬為首 ) 用利率及升/貶值手段令人民張放在銀行的拿出來跟大鱷併過..........你估結果會點呢 ?

財富大轉移,希望轉給在下.
原帖由 BC1410 於 2008-3-12 10:55 PM 發表

only one result...small fishes die hard...the same all over the world...
原帖由 華人 於 2008-3-12 10:58 PM 發表

財富大轉移,希望轉給在下.

恭喜你先